Плітки
Подобається

Дитина і вік для нього не проблема! Лідію Таран спіймали під час побачення з коханцем, який молодший на десять років

12/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Дитина і вік для нього не проблема! Лідію Таран спіймали під час побачення з коханцем, який молодший на десять років

Ведуча ТСН Лідія Таран зустрічається з молодим хлопцем. З новим залицяльником Лідія познайомилася на проекті 1 + 1, передає Корупція.Стар

Популярне: Такого не очікував ніхто! Віталій Козловський став блондином, тільки подивіться на нього

Нового залицяльника телеведучої звуть Олексій. Схоже, вік не створює парочці ніяких проблем. Навпаки, Олексій на побаченнях поводиться як справжній джентльмен: відкриває перед Лідою двері в машину, закидає її квітами і влаштовує романтичні прогулянки.

До речі, про прогулянки. Своє перше побачення Ліда з Олексієм провели в трамваї. Вагончик для двох, прикрашений гірляндами, виглядав просто казково і викликав довіру для задушевних бесід. Поки трамвайчик кружляв по Києву, парочка зігрівалася чаєм і невимушено говорила.

"У мене дуже широке коло спілкування, — говорить Лідія. — Так, Льоша молодший, і що? Для того, щоб ходити з людиною на побачення, це не перешкода — 24, 19, 39, або 54 роки… Вік ролі не грає. Важливо, яка людина, чим живе, чим займається. чи може він в принципі розмовляти, підтримувати бесіду. Навчена людина хорошим манерам…".

Відомо, що Олексій закінчує університет, факультет міжнародної економіки. Працює з четвертого курсу. Паралельно вчиться в аспірантурі і пише кандидатську.

"Мажор! — сміється Ліда. І додає: — У нас з ним є щось спільне, я теж пішла працювати, будучи студенткою. Правда ще на першому курсі. І кандидатську намагалася писати, але кинула".

Сам же молодий чоловік щиро захоплений Лідою:

— Відразу видно, що розумна, — говорить він. Єдине, що злегка збентежило супутника Таран — проект "дитина", як висловилася сама Ліда. Про наявність у ведучої дочки Василини Олексій не знав. Але стверджує: це нічого не змінює в їх відносинах.

Ліда теж готова продовжити спілкування з молодою людиною.