Новини про зірок
Подобається

«Неймовірна красуня!»: Стелла з «Холостяка» показала шикарну весільну сукню, просто очей не відвести

11/01/2018     Автор: Яна Романська
«Неймовірна красуня!»: Стелла з «Холостяка» показала шикарну весільну сукню, просто очей не відвести

Екс- "холостячка" і просто цікава жінка Стелла Шаповалова продовжує інтригувати нас своїми майбутніми змінами в житті. Нещодавно дівчина опублікувала в Instagram знімок, на якому вона позує у шикарній весільній сукні, передає Корупція.Стар.

Фіналістка сьомого сезону "Холостяка" Стелла Шаповалова стала однією з найбільш обговорюваних персон. Після завершення реаліті 24-річна дівчина намагається не пропадати з радарів і регулярно радує нас подробицями свого особистого життя.

От нещодавно зірка порадувала своїх шанувальників новою цікавою світлиною в Інстаграмі. На фото Стелла позує у дивовижній весільній сукні. Цікавість до фото вона підігріла також не менш загадковим коментарем:

"Дівчата, там жіноче щастя роздають!"

 


Шанувальники тут же нагородили свою улюбленицю компліментами і лайками: "Шикарна", "Дуже красива))) таке ж точно після Холостяка на фотосесії одягала  Полехина Катерина, але ви в ньому виглядаєте набагато краще", "Яка гарна!".

Популярне: Оце так фігурка: Прийомна донька Потапа вразила спокусливими фото

Як відомо Стелла не самотня і у неї є коханий чоловік, про якого вона уже розповідала і навіть показувала фото з ним. То можливо вона готується до особливого дня?

Девочки, там женское счастье раздают! ?? Все уже слышали, что Ксения Бородина организовала первый в истории @insta_zags !❤ ⠀ Она собрала лучших экспертов страны для того, чтобы помочь девушкам обрести личное счастье и выстроить гармоничные отношения! ⠀ А Звёздные мужчины, чьими семьями я восхищена, Сергей Жуков и Василий Смольный, обещают рассказать начистоту и без прикрас какая девушка нужна каждому мужчине! ⠀ Обещают, что некоторые участницы уже до Нового Года услышат заветное: А давай поженимся??. ⠀ Я участвую! Вы со мной? Проект абсолютно БЕСПЛАТНЫЙ! ❤❤❤Чтобы участвовать, успевайте прямо сейчас: ⠀ 1⃣Подписаться на проект @insta_zags . 2⃣Подписаться на ВСЕХ экспертов (листайте галлерею в этом посте, я показала стрелочкой??, где в аккаунте @insta_zags их искать!) 3⃣Старт 6/12‼️Доступ к эфирам и подаркам будет только у тех, кто подписан на всех, без исключения, экспертов. Остальных удалит специальная программа! ⠀ Кто со мной? Отмечайтесь в комментариях!??

Публикация от Стелла Шаповалова (@stella_shapovalova)