Новини про зірок
Подобається

Діти Фреймут захворіли: Ведуча зробила емоційне звернення

11/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Діти Фреймут захворіли: Ведуча зробила емоційне звернення

Телеведуча Ольга Фреймут змусила похвилюватися своїх прихильників. Всьому виною розповідь зірки про хвороби її молодших дітей — сина Валерія і дочки Євдокії, передає Корупція.Стар

Популярне: Вагітна Джамала показала зворушливу фотосесію

У той час, як на Різдво безліч українських зірок вітало своїх шанувальників зі світлим святом, Ольга Фреймут підозріло тримала мовчання.

Як виявилося, на те у новою ведучою шоу "Від пацанки до панянки" були дуже серйозні причини. А от які саме, вона вирішила відверто розповісти в Instagram.

У своєму блозі 35-річна зірка написала, що останні кілька днів для неї виявилися не з легких, адже її півторарічний син Валерій та 5-місячна дочка Євдокія захворіли.

Планувала сфотографуватися гарною, на тлі моря: вас привітати з Новим роком та Різдвом Христовим. Але. Спершу захворів Валерій. Далі затемпературила Євдокія. Безсонні ночі не личать. Але Злата нині сфотографувала і попросила цю світлину виставити. Я вітаю кожного з вас, так трохи пізно, і бажаю такого ж літа серед зими; неділі серед понеділка; радостей замість суму — поділилася своїми переживаннями і побажаннями Ольга Фреймут.