Новини про зірок
Подобається

Вперше за 38 років! Катерина Кистень показала свого коханого чоловіка, лише гляньте на цього красеня

10/01/2018     Автор: Яна Романська
Вперше за 38 років! Катерина Кистень  показала свого коханого чоловіка, лише гляньте на цього красеня

Катерина Кистень одна з найбільш яскравих та колоритних актрис українського кінематографу. Всі ми її знаємо за ролями в таких популярних проектах як “Слуга народу”, “Свати”, сітком “Коли ми вдома”. Незважаючи на те, що актриса свій творчий шлях розпочала ще в 90-х, справжня популярність до неї прийшла саме сьогодні.

Катерина дуже відкрита та яскрава особистість і жартівниця вона ще та. Актриса з тих жінок, які не зупиняються на досягнутому, а завжди працюють над собою, експерементують і беруть від життя все.

"Я — як вічний воїн, який розслабляється, тільки щоб "перезавантажити мозок" — і знову за справу!".

Вона не любить халтури, тому будь-якій справі віддається повністю. Щира, безпосередня в своєму житті жінка не привикла грати на публіку, це залишається лише на екрані. Актриса дуже любить своїх шанувальників, але й для них її особисте життя – це таємниця, оповита мороком.

Донедавна про її стосунки, чоловіків чи сім’ю не було відомо зовсім нічого. Але як виявилось минулого року, вона нарешті зустріла того чоловіка, якого хочеться показати всьому світу.  

В одному з інтерв’ю вона призналась:

"У мене є чоловік… Мій молодий чоловік має певне відношення до мистецтва, дизайну, реклами…".

Трохи пізніше відкрилось більше деталей про цього загадкового чоловіка, якому вдалось завоювати серце Катерини. Виявляється його звати Ростислав і він немає жодного відношення до театру, чи кіно. Займається він продюсерською роботою у сфері реклами.

Познайомились вони в театрі і це, за словами самого Ростислава, було кохання з першого погляду. Цей чоловік приймає і любить її такою, як вона є.

«У всіх своїх проявах поруч з ним я собі подобаюся», — говорить актриса.

Чи закінчиться ця чудова історія весіллям поки не відомо. Але варто сказати, що й Катерина не є великою прихильницею весіль, для неї набагато важливішими є самі стосунки, а не реєстрація цих стосунків.