Новини про зірок
Подобається

«Знаєш, що з тобою не так?»: Лобода зробила емоційну заяву під своєю фотографією

07/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Знаєш, що з тобою не так?»: Лобода зробила емоційну заяву під своєю фотографією

Світлана Лобода з'явилася перед публікою в несподівано ніжному образі, передає Корупція.Стар

Співачка поділилася в Інстаграмі новим знімком, на якому вона зображена в білій мереживній сукні з пір'ям. Байдужих користувачів соцмережі практично не залишилося і кожен спробував висловити свою думку в коментарях щодо її ніжного образу. Комусь Світлана сподобалася, а хтось розкритикував її в пух і прах.

Підписала Лобода своє фото так:

«Знаєш, що з тобою не так? Ти боягузка. І більше нічого. Ти боїшся підняти голову і сказати: «Життя є життя». Люди закохуються, люди хочуть належати один одному, тому що це єдиний шанс стати щасливими. Ти називаєш себе вільною, дикою. І ти так боїшся, що хтось посадить тебе в клітку. Дитинко, ти вже в клітці. Ти сама її створила … Вона завжди буде з тобою, тому що, куди б ти не відправилася, від самої себе тобі не втекти».

Майже 74 тисячі чоловік, підписаних на акаунт співачки, натиснули на сердечко під її новою фотографією, оцінивши таким чином незвичайне плаття.

 

 

– Знаешь, что с тобой не так? Ты трусиха. И больше ничего. Ты боишься поднять голову и сказать: «Жизнь есть жизнь». Люди влюбляются, люди хотят принадлежать друг другу, потому что это единственный шанс стать счастливыми. Ты называешь себя свободной, дикой. И ты так боишься, что кто-то посадит тебя в клетку. Детка, ты уже в клетке. Ты сама ее создала… Она всегда будет с тобой, потому что, куда бы ты ни отправилась, от самой себя тебе не убежать @tiffanyandco ?❤️

Допис, поширений LOBODA❤️ (@lobodaofficial)

Популярне: «Жінка-воїн»: Уся правда про співачку Руслану, її родину і чоловіка. Чому у пари немає дітей?