Тренди
Подобається

Топ-5 фільмів, які варто подивитись на Різдво у колі сім’ї

07/01/2018     Автор: Яна Романська
Топ-5 фільмів, які варто подивитись на Різдво у колі сім’ї

Для створення приємного настрою і атмосфери дива різдвяної ночі ми склали список з п'яти зарубіжних фільмів про Різдво, які можна подивитися як одному, так і з коханою людиною або ж у колі сім'ї, передає Корупція.Стар.


"Крампус: викрадач Різдва"

Величезна родина збирається на Різдво, щоб разом провести свята. Запаковані з любов'ю подарунки чекають своєї години під ошатною ялинкою. Дуже смачні страви спокушають гостей ароматом. До настання свята залишаються лічені години.

Але всупереч традиції, в цій сім'ї ніхто не хоче нікого вітати. Швидше,  численні родичі готові придушити один одного. Коли будинок у пітьмі і холоді, а у всій окрузі не було видно ні душі, бабуся першою зрозуміла, що їх чекає. Цього року замість Санти до них в гості завітає Крампус, його злий двійник. На противагу добродушному старому, Крампус приходить щоб відбирати подарунки і всіх карати.

"Різдвяні канікули"

Найулюбленіше свято для американців — це звичайно ж Різдво. Ця прекрасна святкова пора року, коли люди добрі, веселі, дарують подарунки один одному і радісно проводять час в колі своїх рідних і близьких. Але для героя комедійного фільму "Різдвяні канікули" Кларка Грісвольда, це свято перетворилося в повну катастрофу.

Кларк — це стихійне лихо, яке може обрушитися на вас в будь-який момент. Тепер Кларк хоче будь-що-будь влаштувати своїй родині "найвеселіше старомодне сімейне свято Різдва з усіх, які були, є і будуть".

"Різдвяний котедж"

Фільм "Різдвяний котедж" присвячений одному з найзнаменитіших американських художників сучасності Томасу Кінкейду.

Одного разу, напередодні Різдва, Томас і його брат Пет приїхали в будинок свого дитинства, щоб провести свято разом з матір'ю. Сімейне возз'єднання, довгоочікуване і радісне, було затьмарене, коли Томас знайшов повідомлення, в якому говорилося, що мама може втратити будинок через борги. Вона не говорила синам про загрозу виселення, оскільки час минав, дістати гроші було ніде, а псувати свято не хотілося. Сини вирішили будь-що-будь роздобути необхідні гроші, і тоді Томас взявся за несподівану роботу …

Популярне: Щоб все так жили! Дочка Полякової показала фото з розкішного відпочинку


"Чудо на 34-й вулиці"

Маленькі діти щиро вірять в чудеса і завжди із завмиранням серця чекають самого чарівного свята в році. А шестирічна Сюзан, у якої немає тата, не вірить, що Санта Клаус — справжній чарівник. Мама давним-давно відкрила дівчинці його «секрет».

І хоча Сюзан, як і всі хлопці, складає свій Різдвяний список для Санти, вона не розраховує отримати найбажаніші подарунки в житті: новий будинок, тата і маленького братика. Але диво відбувається після зустрічі з Санта Клаусом у великому нью-йоркському універмазі "Коул".

"Денніс — мучитель Різдва"

Комедія "Денніс — мучитель Різдва" продовжує розповідати про витівки хлопчиська шибеника по імені Денніс. Денніс один з тих дітей, якого ні в якому разі не можна залишати без нагляду, адже він неодмінно що-небудь зламає або наробить шкоди. Улюблене заняття хлопчика — доводити свого літнього сусіда містера Вілкінсона. На цей раз батьки Денніса вирішують виїхати на Різдво з міста, а сина залишити якраз під наглядом того самого містера Вілкінсона. Що з усього цього вийде, ти зможеш дізнатися, тільки подивившись цю чудову різдвяну комедію.