Бебі-бум: знаменитості, які стали батьками в 2017 році

01/01/2018     Автор: Яна Романська
Бебі-бум: знаменитості, які стали батьками в 2017 році

Ми для вас зібрав зіркові родини, у яких у 2017 році сталося поповнення, передає Корупція.Стар.


Співачка Джанет Джексон вперше стала матір'ю 3 січня. У співачки і її вже екс-дружина мільярдера з Катару Віссама аль-Мана народився син. Джексон пішла від свого чоловіка лише через три місяці після народження сина.

20 січня у 61-річного американського актора і режисера Мела Гібсона народилася дев'ята дитина. Хлопчика назвали Ларс Джерард Гібсон. Мати дитини – 26-річна письменниця Розалінда Росс.

Зірка серіалу "Беверлі-Хіллз" Торі Спеллінг стала матір'ю в п'ятий раз 2 березня. У актриси і її чоловіка Діна МакДермотта, народився син. Хлопчика назвали Бо Дін.

17 березня ресторатор і ведучий "Ревізора" Микола Тищенко вдруге став батьком. Молода дружина Тищенка – 22-річна Алла Барановська народила йому сина, якого назвали Давидом. Пологи проходили в США. У ресторатора також підростає син Данило від попереднього шлюбу.

Шоумен і ведучий проекту "Холостяк" Григорій Решетник вдруге став батьком 4 червня. У ведучого народився син Дмитро. Григорій і Христина Решетник також виховують сина Івана.

27 липня ведучий Сергій Притула став батьком вдруге. Дружина Сергія Катерина народила йому дочку. Дівчинку назвали Соломією. Також Притула виховує сина Дмитра від першого шлюбу.

Актриса "Дизель Студіо" Яна Глущенко і продюсер Олег Збаращук вперше стали батьками 4 жовтня. У пари народився син.

Фронтмен групи O. Torvald Євген Галич вдруге став батьком 24 квітня. Дружина подарувала Галичу сина, якого назвали Данилом. У Валерії та Євгена також підростає дочка Єва.

Ведучий і шоумен Антон Лірник став батьком 12 квітня. У Антона народилася дочка. Батьки вибрали для дочки ім'я Марфа. Лірник і його кохана Марина Горудько стали подружжям на початку 2017-го. У Антона вже є дочка від другого шлюбу – Софія.

8 червня українська співачка Гайтана вперше стала мамою. Гайтана народила дочку, яку назвали подвійним ім'ям Сапфір-Ніколь.

У родині режисера музичних відео Каті Царик та її чоловіка оператора-постановника Юрія Короля на початку грудня народилася дочка. Це друга дитина творчого подружжя. У листопаді 2012 року у подружжя народився первісток – син Філіп.

28 вересня актриса Наталя Денисенко народила своєму чоловікові – актору Андрію Федінчіку – сина. Для пари це перша дитина.

Актор, син Остапа Ступки Дмитро, і його дружина – провідна Поліна Логунова – вперше стали батьками 25 квітня. Поліна подарувала Дмитру дочку, яку назвали Богданою.


Ольга Фреймут втретє стала мамою 28 червня. Ольга народила дочку, яку назвали Євдокією. Батьком малятка Ольги став її коханий Володимир Локотко. У пари підростає син Валерій, якого Фреймут народила в травні минулого року. Зірка також виховує дочку Злату.

Катерина Осадча 18 лютого під вдруге стала мамою. Осадча подарувала чоловікові – ведучому і акторові Юрію Горбунову – сина, якого назвали Іваном. Нагадаємо, старшому синові ведучої 15 років, батько – бізнесмен і екс-нардеп Олег Поліщук.


Популярне: Вагітна Лілія Ребрик відправилася на шоппінг, ви будете в захваті від її вибору

Ведуча і коментатор Євробачення Тетяна Терехова (дочка бізнесмена Андрія Деркача і невістка політика Володимира Литвина) 4. лютого народила своєму чоловікові, юристу Івану Литвину, другу дитину. Пологи пройшли в Лос-Анджелесі. У родині Тетяни Терехової також підростає дочка Поліна.

Анна Седокова 8 квітня в третій раз стала мамою. Хлопчика назвали Гектором. Ім'я батька сина артистка тримала в секреті, але журналісти з'ясували, що їм є бізнесмен Артем Комаров . У зірки також є дочки від попередніх шлюбів: 12-річна Аліна та 5-річна Моніка.