Новини про зірок
Подобається

Під Новорічну ялинку: Які подарунки попросили наймолодші з «Квартал 95»

31/12/2017     Автор: Яна Романська
Під Новорічну ялинку: Які подарунки попросили наймолодші з «Квартал 95»

Як зізналася вся малеча студії, зустрічати Новий рік вони будуть вдома з батьками. А от що мріють знайти дітлахи вранці під ялинкою, передає Корупція.Стар.

Саша Зеленська:

"Ми з братом писали листи і Святому Миколаю, і Діду Морозу. Ну, як писали, Кирило диктував, а я за ним записувала. Потім віддали їх батькам, а вони вже кинули їх у поштову скриньку. Брат хоче іграшковий автомат, а я книжку і подружку для нашої морської свинки Яші. А взагалі головне моє бажання — щоб всі новорічні канікули ми провели всією родиною разом. У шкільних новорічних концертах я участь не брала, а ось Кирило на своєму святі був Сніговиком".

Саша Зеленська і Міша Пікалов

Міша Пікалов:

"Я люблю свято Нового року і з нетерпінням на нього завжди чекаю. В цьому році ми з батьками будемо його святкувати, швидше за все, вдома, хоча раніше часто зустрічали його в гостях. Із подарунків нічого особливого в цьому році я не замовляв, але оскільки я прочитав вже всі комікси, які мені купили батьки, то вирішив попросити купити їх продовження. Мені подобаються історії про супер-героїв, а мій улюблений персонаж — Флеш".


Міша Пікалов

Ліза Жидкова:

"Люблю відзначати це свято з батьками. А з появою молодшої сестри готуватися до нього ми починаємо заздалегідь. Софії — три роки, і що вона замовила Дідові Морозу, я навіть не знаю. Взагалі щодо існування Діда Мороза у мене залишилися питання, але я б сказала так, було б добре, якби він існував. Стосовно подарунків, я попросила батьків купити мені графічний планшет, щоб малювати за його допомогою на комп'ютері. Поки це моє захоплення, і я ще не знаю, чи стане це моєю професією у майбутньому, подивимося. На новорічному концерті я виступала за 8 клас, хоч вчуся на рік молодше, і співала пісню "Щедрик".


Популярне: Вагітна Лілія Ребрик відправилася на шоппінг, ви будете в захваті від її вибору

Ліза і Софія Жидкові

Андрій Корявченков:

"Чесно кажучи, ми з сестричками ще не писали листи Діду Морозу, але сказали батькам, що хочемо від нього отримати. Маргарита замовила якісь лаки і духи, Мар'яна — теж щось дівчаче. А я хочу конструктор Лего з супер-героями — Халком і Залізною людиною. Зазвичай ми намагаємося не пропустити Діда Мороза у новорічну ніч, але не завжди виходить — він же приходить пізно, коли ми вже засинаємо. У школі у нас вже був передноворічний спектакль "Андріївські вечорниці", де я був Господарем, а моя сестричка — Господинею. А Мар'яна на своєму святі була Принцесою".

 

"Я написала вже лист Діду Морозу і замовила у нього фломастери і ляльку Реборн. Я давно вже поклала око на нех і знаю, що це дорогий подарунок, але це ж свято, тому, думаю, Дід Мороз може і розщедритися раз на рік. Цей пупс виглядає як справжня дитина, може навіть плакати. До речі, моя сестра Серафима теж замовила собі ляльку".