Новини про зірок
Подобається

Новорічна ніч: Українські зірки розповіли де зустрічатимуть Новий рік

30/12/2017     Автор: Яна Романська
Новорічна ніч: Українські зірки розповіли де зустрічатимуть Новий рік

Музикантів розговорили в кулуарах запису новорічного "Вечірнього кварталу".

На сцені столичного палацу "Україна" відбувся запис святкового концерту зірок вітчизняного шоу-бізнесу та студії "Квартал 95". "Вечірній квартал" запросив для новорічного шоу Настю Каменських, Дзідзьо, Олега Винника, Монатіка та інших відомих музикантів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30., передає Корупція.Стар.


У кулуарах Каменських зізналася, що на саме свято поїде до друзів в Америку. Дзідзьо та Оля Цибульська зустрічатимуть Новий рік в одному зі столичних клубів. Олег Винник також не проти попрацювали в новорічну ніч, але за дуже великі гроші. "Я подивлюся, чи є в нашій країні гаманці, щоб Виннику порушити новорічну ніч. Минулого року я купався, а цього року я буду сидіти перед каміном із своїми друзями", — заявив він.

На сцені виступили Настя Каменських, Дзідзьо, Оля Цибульська, Олег Винник, Віталій Козловський та гумористи з "Кварталу 95". Зустріти Новий рік на роботі планує і Дмитро Монатік, свої гонорари не коментує, але каже – святкових замовлень вистачає. Працювати під ялинкою традиційно збираються й артисти студії "Квартал 95".

Віталій Козловський зустрічатиме 2018-й на сцені одного з клубів в Одесі, а в січні сподівається на відпустку. "В яку країну, я ще не знаю, тому що свої відпочинки якось далеко наперед не планую", — зізнався він. Робочим буде Новий рік і для Дмитра Монатіка. "На сцені, як і звик це робити. Я люблю цю справу, а з родиною в нас уже випрацювалася звичка, що Новий рік у нас наступного дня", — пояснив він.

Популярне: Вагітна Лілія Ребрик відправилася на шоппінг, ви будете в захваті від її вибору

Працювати під ялинкою традиційно збираються й артисти студії "Квартал 95". Кого розважатимуть у новорічну ніч, вони не зізнаються, а в роботі в це свято знаходять позитив. "Це взагалі-то непогано: я йду – стіл ще порожній. Приходжу – вже накрито. Нічого не треба робити", — сміється Олена Кравець. "Взагалі не готуюся до Нового року. Мене цікавить свято під назвою "з другого січня". Це відпустка", — пояснив Володимир Зеленський.