Новини про зірок
Подобається

«Тепер мрія для них стала реальністю»: Стало відомо, хто переміг у шоу «Зважені та щасливі»

29/12/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Тепер мрія для них стала реальністю»: Стало відомо, хто переміг у шоу «Зважені та щасливі»

У 7 сезоні "Зважені та щасливі" переможцями стали команда "блакитних" – 34-річна Наталія Токарєва і 24-річний Олексій Добрянський, передає Корупція.Стар

Популярне: Найгармонійніша пара! Тільки погляньте на чоловіка Олени Кравець. Чому вона приховує цього красунчика?

 Разом пара вже півтора року. Схуднення для них було дуже важливою метою, адже у закоханих є мрія – завести дитину. Однак, з такою вагою, яка був у Наталі, шанси на вагітність зводилися до нуля. До слова, в фінал разом з Наталею (схудла на 70 кг) і Олексієм (схуд на 53 кг) вийшла команда "помаранчевих" – Аліна Буць (схудла на 48 кг) і Максим Пісьмеченко (схуд на 50 кг).

У домашньому зважуванні тріумфаторами стали команда "зелених" – Лідія і Олександр Бойко. Лідії вдалося скинути 48 кг, а її чоловікові Олександру – 66 кг. Пара виграла 200 тисяч гривень.

Шоу "Зважені та щасливі" давно завоювало інтерес і любов глядачів. У новому сезоні формат проекту трохи змінився: якщо раніше в шоу брало участь по одному учаснику, то в цьому сезоні за перемогу прийшли поборотися закохані пари. Майбутній сезон теж обіцяє бути цікавим, адже за словами тренерів, в ньому будуть брати участь не тільки закохані пари, а й родичі (батьки з дітьми, брати з сестрами і т.д.)