Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 2 січня 2018

27/12/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 2 січня 2018

 Овен.
У понеділок Овен може зіткнутися з непоступливістю і різкістю оточуючих, особливо колег по роботі. На щастя, сам він буде володіти гнучкістю і дипломатичністю за двох, а тому здатний згладити гострі кути і погасити конфлікт ще в зародку.

Телець.
Понеділок обіцяє бути шаленим. Вам доведеться переробити стільки всього, що багато хто і за тиждень не встигають! Але Телець, хоч і дуже втомиться, але впорається з поставленим завданням.

Близнюки.
Близнюків чекає зміна цілей або настроїв. Ситуація може стати менш стійкою, вселяти занепокоєння, провокувати на хибний крок. Можливі термінові справи, повторні зустрічі.

Рак.
У понеділок Раку корисно трохи побути в ролі гуру, тому зірки гороскопу радять йому провести цей день у колі людей, молодших за віком, нижче за статусом або рівнем професіоналізму.

 Лев
. Вам потрібно увімкнути свою чарівність на максимум. Тільки так Лев зуміє домогтися бажаного результату, укласти угоду або умовити керівництво на досить ризикований, але дуже потрібний крок.

Діва
. Для Дів актуальне новий раунд переговорів, повторне обговорення наболілої теми. На зміну святкового настрою може прийти гамма суперечливих емоцій, імовірна недовірливість, підозрілість.

 Ваги.
У понеділок Ваги будуть схильні демонструвати впертість з будь-якого приводу! При цьому спроби оточуючих їх напоумити вони можуть приймати в багнети.

 Скорпіон.
Скорпіон тільки встав і вже втомився. Водному знаку хочеться назад в ліжко під теплу ковдру і зовсім немає ніяких сил для трудових подвигів. Але доведеться взяти себе в руки і відправитися на роботу.

Стрілець.
Стрільцям не завадять спокій і самовладання, так як до вечора ситуація може частково вийти з-під контролю. Можливі проблеми, пов'язані з побутом, сім'єю, бізнесом, автомобілем, з основним, паралельним або тимчасовим місцем проживання.

Козеріг.
У понеділок в Козерозі прокинеться великий оратор! Ну, якщо і не великий, то хоча б непоганий. Козерогові буде що сказати і він зуміє втілити свої слова в переконливу форму.

 Водолій.
Небесна канцелярія попереджає – будьте пильні. Краще зайвий раз перевірити, ніж потім виправдовуватися, нервувати і переробляти все наново. Так що витратьте трохи більше часу, ніж зазвичай і будьте абсолютно спокійні.

 Риби
. Риби отримають імпульс до дій. Підштовхнути до активності може приплив надій, нетерпіння, каприз, виникла спокуса. Спонтанні кроки будуть скидатися на авантюру і можуть виставити вас в невигідному світлі.