Новини про зірок
Подобається

«А де ви були раніше?»: Як виглядає та чим займається дружина Скрябіна після його смерті

26/12/2017     Автор: Яна Романська
«А де ви були раніше?»: Як виглядає та чим займається дружина Скрябіна після його смерті

Кузьми Скрябіна не стало 2 лютого 2015 року в жахливій ДТП, передає Корупція.Стар

Популярне: «Це все складно, звичайно…»: Меладзе відверто розповів про свої стосунки з Брежнєвою

Кузьма загинув. Цю новину почув кожен українець. Сльози наверталися на очі мимоволі. Як в Україні так і за її межами обговорювали творчість Кузьми та його життя, влаштовували благодійні та пам'ятні концерти, моментами забуваючи, як це горе переносили його рідні.

Ось уже два роки пройшло з того часу. Чим займається дружина відомого співака? Пані Світлана в одному з інтерв'ю запевнила що і далі займатиметься справою чоловіка, адже його не замінить ніхто. Також вона запевнила, що він її любив понад усе, телефонував, хвилювався, вони постійно були на зв'язку. Варто зазначити, що перші відверті інтерв'ю дружина Кузьми дала лише через рік після смерті чоловіка.

Зараз жінка, як і чоловік займається волонтерською діяльністю, оскільки їй як і Кузьмі, не байдужі події, які відбуваються на Сході, вона влаштовує благодійні вечори та заходи, також був створений фонд на честь Скрябіна, де збираються кошти на різні благодійні цілі (Дитячі будинки, лікарні, інтернати, школи, кошти на потреби військовим)

Проте пані Світлану постійно турбує лише одне питання. Чому про її чоловіка згадують лише після його смерті?

В одному з інтерв'ю вона сказала, що Кузьмі було дуже прикро, коли його гурт не крутили  по радіо чи по телебаченню, невже щоб пісні стали прослуховуваними, а колишній гурт популярним, їхньому лідеру потрібно померти.

Також після смерті чоловіка, вона виявила зошит, в якому Кузьма занотовував різні пісні на політичний мотив, які зі слів Скрябіної були доволі агресивними та патріотичними.

Шкода, що Скрябін не бачить, настільки його почали цінувати, нехай навіть пізно. Та відомо лише одне, його рідні, а особливо дружина, гідно продовжують його справу.