ТОП-10 яскравих і сміливих нарядів Тіни Кароль у 2017 році

25/12/2017     Автор: Яна Романська
ТОП-10 яскравих і сміливих нарядів Тіни Кароль у 2017 році

Тіна Кароль в 2017 році змінила чимало ефектних і оригінальних нарядів. У добірці — самі незабутні образи артистки, передає Корупція.Стар.


В цьому році Тіна Кароль зіграла рекордні сім концертів поспіль на сцені Національного палацу "Україна" і презентувала свій новий альбом "Інтонації". В рамках всеукраїнського туру співачка виступить в 35-ти містах України, давши понад 55-ти концертів.


На зйомках "Голос країни-7" Тіна Кароль з'явилася в наряді з розрізом від британського бренду Julien Macdonald.


Для півфіналу проекту Тіна обрала сукню-бюстьє з металевими деталями від Julien Macdonald.


Тіна Кароль в "золотому" платті від Julien Macdonald.

В цьому році Тіна Кароль стала хедлайнером на закритті "Чорноморських Ігор" у Скадовську. Співачка блищала на сцені в відвертому і просвічує вбранні з бахромою, камінням та паєтками.

Тіна Кароль вразила ефектним чином на церемонії нагородження переможців номінації "Viva! Найкрасивіші-2017". Тіна втретє здобула перемогу.

Співачка була помічена в наряді від британського бренду Julien Macdonald. Сукня з блискітками і напівпрозорими вставками ідеально підкреслило фігуру артистки.


Популярне: Знаменитості, які розчулили мімішніми зимовими фото

У вересні Тіна Кароль виступила у фіналі Національного конкурсу краси "Міс Україна-2017". Кароль показала наряд від українського бренду Dafna May.

Співачка постала в блискучій сукні-клейонці, під яке одягла боді.


Для вечірки на честь 13-го дня народження журналу Viva! артистка вибрала латексне плаття з корсетом від Atsuko Kudo.

Тіна Кароль показала яскравий образ на Ukrainian Fashion Week. Тіна вибрала синій костюм від Louis Vuitton, що складається з куртки з смужками і асиметричними деталями за 2900 євро і розкльошені брюк з низькою посадкою, вартістю 900 євро.

У листопаді відбулася презентація фотокниги легендарного французького фотографа Sebran D'Argent про співачці Тіні Кароль під назвою "Одним кадром". До книги увійшли унікальні кадри співачки, зроблені фотографом на плівку в Парижі.

На презентації книги співачка продемонструвала ефектний образ. Тіна Кароль блищала в сукні з вирізом і відкритою спиною від бренду Emilio Pucci. Свій образ Тіна доповнила черевиками кольору металік від Baleciaga.

Тіна Кароль на церемонії M1 Music Awards була визнана "Співачкою року". Статуетка M1 за "Кращий кліп" також дісталася Кароль ( "Перечекаті"). Тіна з'явилася на премії в латексному вбранні зі сміливим декольте від Atsuko Kudo.