Новини про зірок
Подобається

«Поки чоловік працює»: Дружина Володимира Зеленського «засвітилась» на концерті коміка. Вигляд приголомшує

19/12/2017     Автор: Яна Романська
«Поки чоловік працює»: Дружина Володимира Зеленського «засвітилась» на концерті коміка. Вигляд приголомшує

Володимир Зеленський зараз на піку своєї популярності. Він не тільки популярний комік, а ще й талановитий актор і неперевершений ведучий, передає Корупція.Стар.


Звичайно особисте життя зірки цікавить усіх його шанувальників. Володимир — ось уже більш як 10 років одружений з Оленою і виховує дочку — Олександру, яка до речі вже встигла засвітитись на "голубому екрані", взявши участь у програмі "Розсміши коміка. Діти". Варто відзначити, що Зеленський (який бере участь в програмі) був просто ошелешений появою доньки на сцені.

Щодо дружини Володимира, то про Олену відомо не так багато і на публіці з чоловіком вони з'являються разом рідко.

Останній вихід у світ — це разом Олена й Володимир сходили на прем'єру фільму. В соцмережах Олена теж не світиться та й своєму зірковому чоловіку не дозволяє публікувати свої фото.

Популярне:"Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру у грайливій білизні

Зовсім недавно відбулись зйомки програми "Ліга сміху.Спецпроект", де Володимир є незмінним ведучим. У залі серед глядачів була присутня й Олена Зеленська. І поки чоловік працював і підтримував команди, Зеленська просто насолоджувалась виступами команд. Усмішка не сходила з її обличчя протягом усього вечора.

Проте варто відзначити, що вигляд Олена мала втомлений (круги під очима, не акуратний макіяж). Можливо, жінку настільки поглинули домашні хлопоти, що у неї зовсім не залишається часу на себе.