Новини про зірок
Подобається

«Любителька іноземців та грошей»: Невідомі факти з життя найскандальнішої співачки Світлани Лободи

19/12/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Любителька іноземців та грошей»: Невідомі факти з життя найскандальнішої співачки Світлани Лободи

Світлана Лобода —  співачка, ведуча, автор пісень, дизайнер. Чим би тільки не займалась ця талановита і красива жінка, в неї все виходить на найвищому рівні. Зараз виконавиця на піку своїє популярності, в зеніті слави.

Це й не дивно, вона народилася в талановитій сім’ї. Бабуся Світлани була оперною співачкою. Людмила Лобода дуже сподівалася, що її голосистій внучці вдасться досягти висот, від яких заради сім'ї відмовилася перспективна виконавиця.

Дідусь —  працював в міліції, потім в КДБ. У 1958 році жив більше півроку на Кубі, де готував план повалення кубинського диктатора Фульхенсіо Батісти.  

З самого дитинства майбутня зірка була повністю занурена в творче життя. Закінчила музичну школу по класах фортепіано, диригування та академічного вокалу. Потім поступає в 

Київську естрадно-циркову академію на відділення естрадного вокалу, де її і помічають і запрошують стати учасницею популярного музичного колективу «Капучіно». Колектив багато гастролював Україною з джазовим репертуаром. Тоді ж у Світлани з’явились перші прихильники. Але зірка не бачила далі творчої перспективи, тому створює власний колектив – Кетч. 

Але справжній зірковий час до неї приходить після участі в шалено  популярній тоді групі ВІА Гра. В складі групи Світлана бере участь в турі по країнам Азії, знімається в кліпі на пісню “Біологія” і новорічному мюзиклі телеканалу "Інтер" «Сорочинська ярмарка». Але цього для виконавиці не достатньо, тому через 5 місяців вона покидає групу. Це виглядає більш, ніж дивно. Але, як зазначала сама співачка, вона любить керувати процесом, вона хотіла реалізовувати свої плани і мрії, а не чиїсь.

На той час, співачка зустрічається з Олександром Ширковим, який пропонує їй допомогу в сольній кар’єрі.

Вже через місяць після ВІА Гри, вона випускає свій перший сингл. Здається, слава співачки лише зростає, грошей це їй не приносить. Світлана змушена робити якісь серйозні покупки в кредит, бо зі своїх гонорарів отримувала якихось 5%. Це тривало досить довго, Олександр пояснював це великими вкладами в розкрутку Світлани. Вона зрозуміла, що потрібно щось змінювати. До того всього, Олександр хотів створити сім’ї, а вона не могла йому це дати. Вони розсталися, але Ширков не міг її так легко відпустити. Він погрожував їй, намагався відсудити  авторські права на пісні, підсилав бандитів на розбірки. Але все благополучно закінчилось і зараз вони підтримують досить дружні стосунки.

Після цього Світлана Лобода випускає кілька пісень, кліпів, роль ведучої в програмі Шоуманія на Новому каналі , а в 2007-му стала ведучою проекту Міс СНД на телеканалі ТЕТ. Паралельно співачка обзавелася власним туристичним агентством Happy Vacations.

В 2009 році вона прийняла участь в міжнародному конкурсі “Євробачення” в Москві, де зайняла 12 місце, набравши 76 балів.
У 2010 році Світлана зареєструвала торгову марку і сценічне ім'я LOBODA і під цим псевдонімом виступає за сьогоднішній день. Під цим брендом її сольна кар’єра розвивається шаленими темпами.

Але 2014 рік став переломним в творчості артистки. Співачка в числі ще декількох українських зірок ніяк не реагувала на тодішні події в Україні. Після початку війни з Росією на Донбасі, Лобода не припинила гастролювати до країни-агресора. Артистка заявляла про нейтральну позицію, але цього українці не зрозуміли і не сприйняли. В цю важку хвилину, зірка проміняла свою Батьківщину на гонорари. Зараз вона регулярно виступає в Росії на концертах, на приватних вечірках для російських олігархів. В Україні ж активісти протестують проти її концертів, як зрадниці свого народу.

Весною цього року навколо виконавиці розгорівся справжній скандал. Охоронці співачки побили та відібрали апаратуру в журналістів 1+1. Це все сталось під час зйомок будинку зірки для програми "Українські сенсації".

Зараз українці вимагають від влади позбавити співачку звання Заслуженої артистки України, яке вона отримала в 2013 році. Вона і далі продовжує співати в Росії, збирати російські нагороди, виступати на російських телеканалах.
Світлана заробляє на російських корпоративах від 4,9 млн рублів до 5,6 млн рублів (2,3 млн грн — 2,6 млн грн). Концерти для заможних росіян приносять їй близько $ 300 000, тоді як в Україні її дохід складає 25 000 євро за концерт.

Щодо сімейного життя, то там теж не все так гладко. У Світлани був роман з іспанцем Енріке Лопесом. Пара зустрічалася або в Європі, або під час відпочинку на заморських курортах. Вона зустрічалася з телеведучим Геннадієм Попенком, крутила романи зі своїми продюсерами Михайлом Ясинським і Ширковим. Ходили чутки про її роман з відомим співаком Максом Барських, який різав через неї вени  в прямому ефірі, але співачка заперечила будь-які стосунки.

 

В 2009 році з’явилась інформація, що співачка зустрічається з Андрієм Царем, танцюристом, який працював в її балеті Freedom.

В 2011 році співачка офіційно оголосила про свою вагітність і народила чудесну донечку Євангеліну, батьком якої є Андрій Цар. Їхні стосунки не протривали довго, вже у 2014 році пара розсталась.

Зараз шанувальники активно обговорюють новий роман зірки з легендарним Тіллем Ліндеманном з Rammstein. Влітку пара познайомилась на фестивалі “Жара” в Баку. Стверджують, що роман досить серйозний, в Мережі періодично з’являються їхні спільні фотографії.

Однак пара поки не підтверджує свої стосунки офіційно, але й не заперечує.