Новини про зірок
Подобається

12-ти річні стосунки, дві відмови від шлюбу і зрада: Невідомі факти з життя Віталія Козловського. Такого ви точно не знали

16/12/2017     Автор: Ігор Нагорний
12-ти річні стосунки, дві відмови від шлюбу і зрада: Невідомі факти з життя  Віталія Козловського. Такого ви точно не знали

Віталій Козловський один з найзавидніших холостяків українського шоу-бізнесу. Талановитий, успішний, красивий і розумний – ось чоловік, про якого мріють дівчата всієї країни.


Зараз, не побоюсь цього слова, секс-символ української естради. Але так було не завжди!


Співак пройшов довгий і тернистий шлях до успіху і визнання. Талановитий львівський юнак ще під час навчання в університеті почав співати в професійному хорі. Навчався він тоді у Львівському національному університеті імені Івана Франка на факультеті журналістики. Він з дитинства мріяв про творчу професію і хотів займатися хореографією, або ж театральним мистецтвом, але в останній момент обрав дещо приземленіший і прагматичніший фах.

З часом все-таки він усвідомив, що спів для нього важливіший і не втрачав жодної можливості досягти мрії. Він взяв участь у дуже популярній тоді програмі “Караоке на Майдані”. Після цього напрям його діяльності дещо змінився і він став танцювати в професійному модерн-балеті Життя, який працював з на той час уже з зіркою Русланою. Потім був телевізійний проект “Шанс”, який теж приніс молодому співаку перемогу. Після цього він зрозумів, що це його шлях і він вже ні за що з нього не зійде. Далі лише боротьба…
Віталій, на той час вже у Києві, розумів, що йому потрібно заробляти, щоб вкладати в себе, у свій творчий доробок. І він тяжко працював, заробляв гроші, щоб записати пісні. Адже розумів, що не маючи 40-ка хвилинної програми як в артиста, він не зможе отримувати прибуток, а без грошей ніяк.
Все-таки після проекту, телеканал Інтер продовжив роботу з молодим і талановитим співаком. Його показували на різноманітних шоу: Пісня року, Міс України й т.д.

У 2003 році приходить його зірковий час. Це і підписання контракту с продюсерським центром Нов-менеджмент, і дует з Наталією Могилевською і найголовніше участь у міжнародному пісенному конкурсі “Нова хвиля” в Юрмалі. Хоч він і не привіз з конкурсу премій і призів, зайнявши 8 місце з 16-ти можливих, після Нової хвилі “попит” на нього зріс.

На той час він тісно співпрацює з Ігорем Кондратюком, який і допомагає в його розкрутці. Все закінчиться гучним скандалом. Але це буде пізніше, а зараз слава і гроші. Співак випускає першу відеороботу, яку відзняв відомий кліпмейкер Алан Бадоєв.


Ротація кліпу і приносить Козловському всеукраїнську славу. Його запрошують на популярне тоді шоу “Танці з зірками” на телеканалі 1+1.

У 2008 році стається те, до чого він йшов і задля чого так важко працював. Він їде у перший в своїй кар’єрі тур по містах України.
Через рік указом Президента України йому надають звання “Заслуженого артиста України”.

Маловідомим фактом з біографії Козловського є те, що він знявся в серіалах Таксі та Зміна. Можливо, цього ніхто не знає, бо серіали були так собі, але це вже не нам судити.

У 2012 році український шоу-бізнес сколихнув гучний скандал, який тривав довгі роки. Козловський, який на той час вже відбувся як співак, вирішує піти у вільне плавання. Але розірвати стосунки, які тривали понад 9 років виявилось не так уже й легко. Тоді продюсер і його підопічний довгий час обмінювались у ЗМІ взаємними претензіями та навіть образами.

Ігор Кондратюк намагався поставити хрест на творчій кар’єрі Козловського. Співаку заборонили виконувати весь його репертуар, а це близько 46-48 пісень, заборонено було навіть показувати співака в ефірі телеканалу 1+1. Вони довгий час, а це приблизно 4 роки, вирішували всі спори в судовому порядку. Кондратюк вимагав гроші, Козловський їх не мав. Апогеєм цього конфлікту стала заборона для Віталія виїжджати за межі країни аж до 1-го січня 2099 року. Колишній продюсер зробив усе, щоб домогтись такого рішення.

Як нещодавно вияснилось, такий термін був всього лиш піар ходом Кондратюка, бо в жодному офіційному документі ця дата не зазначена. Та й станом на грудень 2017 року сама заборона знята. Козловський навіть відмітив таке рішення поїздкою в Туреччину, яку здійснив у вересні цього року.

 

Як бачимо, тернистим був шлях Віталія до визнання і популярності, та й невідомо, що чекає його попереду.
Не менш болісною і важкою є його дорога до особистого щастя. Ну, не везе Віталію у коханні!

Артист рідко виставляв своє особисте життя на показ, до недавнього часу. Але про це пізніше…

У співака було чимало жінок, але це й не дивно з його зовнішністю, талантом і харизмою. Першим і найбільш болісним було перше кохання. Він тоді був у 9 класі, а вона на чотири роки від нього старшою. Роман був довгим, але все рано чи пізно закінчується. Пара ще неодноразово поновлювала стосунки впродовж багатьох років. Більш того, Віталій навіть зробив дівчині пропозицію руки та серця, але вона йому відмовила. Друзі співака були впевнені, що ця 12-річна історія скоро закінчиться весіллям.

Але як говорять: «Двічі в одну річку не ввійдеш», особливо, коли намагаєшся це зробити втретє.
Співак уміло ховає своє особисте життя, тому ні імен, ні спільних фото в соцмережах. Все це було до Раміни…

Все почалось зі зйомок кліпу. Віталію потрібна була дівчина для участі в його відео на нову пісню. Довгий час вони спілкувалися тільки по роботі, але поступово їхні стосунки переросли в роман.


Раміна Есхакзай за фахом журналіст. Популярність дівчина отримала завдяки участі в шоу «Холостяк», головним героєм якого був футболіст Сергій Мельник. Вона увійшла в трійку претенденток на перемогу, але в фіналі Мельник вибрав іншу дівчину.

Раміна погодилась на пропозицію Віталія і робота над спільним проектом дуже зблизила молодих людей. Але не все було так просто.

 

Хоч Віталій і зрозумів, що це саме та жінка, яка йому потрібна, він не поспішав. І причиною тому була інша… Так! У Віталія на той час була дівчина, стосунки з якою тривали вже понад 3 роки. Про його роман з Нютою Ніколайчук відомо дуже мало.

Та й взагалі, за ці три роки всі думали, що його стосунки всього лиш міф. Їх майже не бачили разом, він ніде про неї не згадував і взагалі до нього вже давно приклеїлось тавро гея.

І тут цей бурхливий роман з Раміною, який співак виставив на публіку. Вперше шанувальники співака почули про майбутнє весілля. Напередодні 8 березня Віталій освідчився Раміні, але довго тішитись не прийшлось.


Вже восени кохана покинула Козловського, пояснивши це тим, що просто не готова до шлюбу. Публіка довгі місяці смакувала деталі цього розставання і не без подачі самого співака. Артист як і його колишня дуже часто виставляв в соцмережі “печальні” пости. Їхнє розставання як і початок стосунків, як і самі стосунки було публічним.

Мало хто на той час, та й зараз вірить в щирість цих почуттів. У ЗМІ ходить багато чуток про вдалий піар-хід, адже про Віталія почали більше говорити. А чого не зробиш заради популярності? Але ця історія залишиться таємницею за сімома замками.

А зараз серце співака розбите і чекає на зцілення. Шанувальники Віталія Козловського щиро вірять в те, що він знайде таки ту єдину, яка зробить його щасливим і ми йому цього щиро бажаємо.