Новини про зірок
Подобається

Юрій Нікітін відсвяткував своє 50-річчя. Як все пройшло? (ФОТО)

15/12/2017     Автор: Яна Романська
Юрій Нікітін відсвяткував своє 50-річчя. Як все пройшло? (ФОТО)

12 грудня талант-менеджер і генеральний директор продюсерської компанії MamaMusic відзначив своє 50-річчя, передає Корупція.Стар.

За традицією, в День свого народження, 9 грудня, Юрій Нікітін проводив час за межами країни, а кілька днів по тому зібрав рідних і друзів на "золотій" вечірці в столичному ресторані.

На вході гостей зустрічали величезні букети з куль, барвиста фотозона. На екранах транслювалася відеохронологія з життя іменинника, під час якої можна було побачити юного Нікітіна і навіть раритетні кадри з Іриною Білик.

Іменинник разом з дружиною Ольгою Горбачовою весь вечір приймали вітання від родичів, друзів і колег по цеху.

Популярне: "Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру у грайливій білизні

Але вечірка музичного продюсера неможлива без пісень – вони звучали протягом усього вечора. Справжнім сюрпризом став міні-концерт від молодих артистів MamaMusic. Гості мали можливість вперше побачити на сцені групу KAZKA, яка занурила всіх у ліричну атмосферу, виконавши гучний хіт "Свята". До їх привітань приєдналися Mountain Breeze.

"НеАнгели" не змогли бути присутніми на вечірці через щільний графік виступів, але передали ювіляру тепле відеопривітання.

Серед відомих гостей були помічені – Андрій Данилко, Ірина Білик, Михайло Поплавський, Серей Ткаченко, Річард Горн, Ассія Ахат, Віталій Дроздов та інші.