Новини про зірок
Подобається

Молода дружина Ступки викликала занепокоєння у шанувальників

14/12/2017     Автор: Яна Романська
Молода дружина Ступки викликала занепокоєння у шанувальників

Молода мама Поліна Логунова ділиться результатами свого схуднення після пологів в Instagram., передає Корупція.Стар.

Подружжя Дмитро Ступка і Поліна Логунова в квітні стало батьками. Одразу після пологів дружина актора відновила тренування, а вже за півроку вражає стрункішою фігурою, ніж до народження доньки.

Популярне: Джанабаєва приголомшила свої образом на модному показі

Своїми успіхами Поліна ділиться в Instagram-аккаунті. Зірка не соромиться показати своє тіло в облягаючому одязі. А сьогодні вона опублікувала фото в бюстгальтері і похизувалася сталевим пресом.

Мотивації і фігурі Логунової можна тільки позаздрити. Однак, деякі підписники відмітили, що молода мама занадто худорлява. Вони порадили їй не худнути, а набрати кілька кілограмів для здорового вигляду.

 

Не ожидала, что будет такой ажиотаж ко мне в группу. Приятно! Спасибо! Внесу ясность, мне нужны ваши контакты для связи в Директ, группы маленькие, занятия физические + консультации по питанию, курс 3 месяца начиная с января, будет , судя по заявкам, несколько групп. Помните, прийдется пахать и отказывать себе в любимых лакомствах, я научу вас относиться к еде как к топливу, а не культу, вы получите информацию, которой сможете руководствоваться всю оставшуюся жизнь, а не только эти 3 месяца. А шикарный костюмчик подчеркнул все что нужно??? @cabanchicom ?

Публикация от Polina Logunova (@polinalogunova)