Новини про зірок
Подобається

«Скоро обличчя попливе»: Таїсія Повалій приголомшила шанувальників своїм зовнішнім виглядом, скоро не впізнає ніхто

13/12/2017     Автор: Яна Романська
«Скоро обличчя попливе»: Таїсія Повалій приголомшила шанувальників своїм зовнішнім виглядом, скоро не впізнає ніхто

Українська співачка взяла участь у зйомках новорічного концерту, передає Корупція.Стар

Популярне: Зникла ще 4 грудня! Знайшли тіло зірки скандального реаліті-шоу, подробиці приголомшують

Для виступу артистка вибрала не найвдаліший образ: темний макіяж зістарив Таїсію, а об'ємне плаття додало жінці кілька зайвих кілограмів.

Днями в концертному залі «Crocus City Hal» відбувся концерт «Русское Різдво» — телеверсію музичного марафону глядачі побачать під час січневих свят.

У зйомці шоу взяла участь також українська співачка Таїсія Повалій. 53-річна артистка з'явилася на заході в «сніговому» платті з жатої тканини зі сміливим декольте. Фасон і матеріал сукні зіграли з господинею злий жарт, зіпсувавши підтягнуту фігуру Повалій.

Якщо плаття додало співачці пару зайвих кілограмів, то макіяж — кілька років. За допомогою косметики чорних і синіх тонів жінка підкреслила не тільки очі, але і зморшки на обличчі.

Мабуть, Таїсії вартувало вибрати менш помітний макіяж — тим більше, що 53-річна артистка не боїться демонструвати шанувальникам природну красу. У минулому році жінка опублікувала в мікроблозі фотографію без косметики — на думку шанувальників, відсутність яскравого гриму зробило артистку помітно молодшою.

«На Заході, наприклад, моделі поза роботою завжди ходять без косметики. Я не модель, але теж даю своїй шкірі відпочинок і час прийти в себе. Я не роблю макіяж, не укладаю волосся, просто зав'язую їх в хвіст. Але, тим не менше, я красива. Я собі подобаюся », — розповідала Повалій в одному з інтерв'ю.