Плітки
Подобається

Покинув і спорт, і дружину? Стала відома приголомшуюча інформація про стосунки Володимира Кличка і Хайден Панеттьєрі

13/12/2017     Автор: Яна Романська
Покинув і спорт, і дружину? Стала відома приголомшуюча інформація про стосунки Володимира Кличка і Хайден Панеттьєрі

В Мережі знову бурхливо обговорюють розлучення Володимира Кличка та Хайден Панеттьєрі. Ініціатором таких розмов стала дружина Володимира, передає Корупція.Стар

Популярне: Добряче набрала вагу! Настя Каменських показала розповнілу фігуру в спортзалі

Вже довгий час пара не відвідує світські заходи разом, так само не з'являються спільні фото в соцмережах. А коли Хайден зробила пост в Twitter зі свого дня народження фанати припинили сумніватися в розпаді стосунків пари.

В цьому році Хайден Панеттьєрі влаштувала тиху сімейну вечірку на честь свята, але Володимир Кличко не став частинкою торжества. Ось тут фанати вже не втрималися і просто засипали актрису питаннями. Але Володимир, як справжній чоловік, вирішив поставити крапку у всіх плітках і в одному з інтерв'ю дав коментар з приводу особистого життя.

Боксер сказав, що він не любить питань про його відносини з Хайден і що вони бачаться досить часто. Так само часто він бачиться з маленькою донечкою, яку просто обожнює і намагається їй дати все, що від нього залежить. До того ж, Володимир зазначив, що Кайя надзвичайно активна дитина.