Новини про зірок
Подобається

Весілля українських зірок

12/12/2017     Автор: Ігор Нагорний
Весілля українських зірок

Кожна дівчина мріє про розкішне весілля, та таке, щоб про неї всі говорили. На весіллі зірок, навколо такої грандіозної події завжди безліч шуму. Ось українські зірки вміють відгуляти пишну подію не гірше голлівудських, вражаючи розмахом і красою торжества.

У нашій статті ми розповімо про найкрасивіші весілля українських зірок. Важко не помітити різницю подій знаменитостей і простих людей, оскільки за їх весіллями стежать безліч журналістів. Вони живуть під постійним наглядом, не маючи можливості навіть на крапельку приватності. Але ось в разі весілля, так більшість з них навпаки намагаються привернути увагу всіх ЗМІ.

Популярне: Після «наркотичної свінгерської вечірки»: Відома модель випала з 14 поверху

А знаєте, що майже завжди ніхто із зірок сам не організовує святкування? Адже набагато простіше просто звернутися за допомогою до спеціальних агентств, так що всі найкрасивіші весілля українських зірок можна вважати тільки їхньою заслугою.

Відомі українські ведучі, співаки, діти політиків і впливових людей, спортсмени, ось про кого ми зараз поговоримо. А ось, якщо ви хочете точно знати скільки грошей знаменитості вклали в своє святкування, так знайте, що ніхто вам правду точно не скаже.

Рейтинг п'яти найкрасивіших весіль українських зірок

5 місце: Ігор Кучеренко та Санта Дімопулос

Хто ж не знає про бізнесмена Ігоря Кучеренко? Адже він не тільки засновник мережі фітнес-комплексів Sport Life, а й займається видобутком золота. Так ось самі подумайте, яке весілля може собі дозволити така заможна людина. І про його весілля з екс-солісткою групи ВІА Гра не можуть забути багато ЗМІ.

Нажаль, Санта і Ігор не побажали розповісти ні про місце, де проходило торжество, ні про якісь деталі, але ті хто був там, то в один голос говорять, що все було на вищому рівні і зі смаком.

Пізніше співачка розповіла як вона щаслива і їй просто хотілося насолоджуватися цією подією в колі тільки найближчих.

4 місце: Олег Солодухов і Яна Соломко

Ніхто навіть не здогадувався про їхній роман, ніде не було навіть спогадів, що співачка і екс-учасниця шоу «Холостяк» має коханого. Тому, коли вона оголосила про заручини з бізнесменом Олегом Солодуховим, всі були просто в ступорі. Потім вже стало відомо, що її улюблений є продюсером.

Пара підійшла досить оригінально до свого торжества і зіграла її два рази. Перший раз на орендованому острові в Домінікані, а потім вже відгуляла пишне весілля в Києві, де були присутні родичі та друзі. Інтернет і телебачення відразу ж почало шуміти про це одне з найкрасивіших весіль українських зірок.

Уже після весілля Яна Соломко розповіла, що познайомилася вона з Олегом через спільних друзів, але тоді вони жили в різних містах, тому їм довелося на деякий час розлучитися. Але потім все склалося, як є і тепер вона шалено щаслива.

3 місце: Діана Костич і Дамір Ахметов

Подейкують, що настільки дорогого весілля ще не було у жодної українській зірки. Напевно, не дарма ніде немає ніяких даних як і де пройшло святкування. Єдиною людиною, хто хоч трохи розповів про подію стала мама нареченої.

Знайомі пари розповіли, що вони разом вже не менше десяти років, тому зрозуміло, що подія планувалася досить довго і продумана була кожна деталь. І після весілля казка в житті пари не закінчилася, адже вони живуть в найдорожчому будинку, який знаходиться в Лондоні. Подейкують, що розмах весілля був настільки шикарний, що більшість про таку розкіш не може навіть і мріяти.

2 місце: Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

Цей роман став справжнісінькою сенсацією. Адже Костянтин Меладзе багато років тому був продюсером Віри, коли вона була солісткою ВІА Гри і всі думали, що їх може об'єднувати тільки дружба. Ще Костянтин тоді був одружений. Як розповіли самі зірки, спочатку вони просто почали дружити і тільки потім спалахнув вогник почуттів. Вони багато років не розповідали і приховували свої відносини від ЗМІ.

Весілля цих українських зірок стало одним із найкрасивіших, адже церемонія пройшла в яскравій Італії. Вечірка пройшла в розкішному мотельному комплексі, де були присутні тільки найближчі.

1 місце: Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Пара зустрічалася не один рік, а більше трьох, їх вважали прикладом у відносинах серед українських знаменитостей. Пропозиція Дантеса стало теж прекрасною, адже він це зробив у прямому ефірі, а Дорофєєва написала в честь нього авторську пісню, яка підкорила всі серця.

І хоч весілля відгуляли співаки не в минулому році, вона до сих пір вважається однією з найстильніших. Більш того, це «лавандове» весілля стало справжнім трендом, а відгуляли подію не за кордоном, а під Києвом, де кожен куточок був прикрашений гірської лавандою.

Сукня нареченої до сих пір вважається прикладом стилю і елегантності, на самому торжестві були присутні багато знаменитостей, а до вівтаря Надю вів її наставник і продюсер Потап.