Новини про зірок
Подобається

Найважливіша подія: Писанка почала готуватись до весілля

07/12/2017     Автор: Яна Романська
Найважливіша подія: Писанка почала готуватись до весілля

Українська телеведуча почне готуватися до весілля під час проекту «Зважені та щасливі», передає Корупція.Стар

Популярне: Це щось космічне: Ані Лорак одягнула бежеві лосини, а зверху боді такого ж кольору

Сьогодні ввечері шанувальники шоу «Зважені та щасливі», після якого глядачі дізнаються, хто покине шоу на останній битві лузерів сезону за кілька кроків до фіналу.

Ці три тижні в таборі схуднення перед фіналом стануть по-справжньому весільними. Більш логічного фіналу для сезону, де беруть участь сімейні пари, з яких деякі не перебувають у шлюбі, припустити і не можна було. Підготовку до весіль розбили на три тижні. Протягом двох тижнів учасники зможуть заробити три атрибути, які необхідні для весілля: наряд, транспорт і кільця.

А на третьому тижні відбудеться довгоочікувана подія. Але тільки три з чотирьох пар зможуть зіграти весілля мрії на проекті «Зважені та щасливі» за тиждень до фіналу. Хто покине проект перед найважливішою подією, а чия мрія здійснитися, дізнаємося вже сьогодні.

Сьогодні ж на них чекає перше завдання — випробування, в якому вони зможуть виграти весільні вбрання. В кінці конкурсу кожна пара отримає певну суму грошей, яку повинна буде розділити всередині сім'ї: скільки грошей витратити на костюм, скільки на плаття.

Сьогоднішній випуск покаже, яка пара залишить проект за крок до весілля і фіналу. Руслана Писанка з чоловіком Ігорем Ісаковим потрапляли майже на кожну битву лузерів і з гідністю їх проходили. Але чи не стане сьогоднішній випуск останнім для української артистки? Все залежить від зважування і прагнення до перемоги.