Новини про зірок
Подобається

«Я все це дуже оберігаю»: Данилевич розповів про свою сім’ю і красуню-дружину, без якої не відвідує жодного заходу

06/12/2017     Автор: Яна Романська
«Я все це дуже оберігаю»: Данилевич розповів про свою сім’ю і красуню-дружину, без якої не відвідує жодного заходу

Глядачам звично бачити телеведучого в студії, де звучать драматичні історії та киплять неабиякі пристрасті. За свою кар'єру телеведучого Андрій спробував вести не лише шоу "Стосується кожного", але у дитяче шоу "Круче всех", передає Корупція.Стар.


Данилевич з радістю поділився секретами не лише успішної кар'єри, але й щасливої сімї. Телеведучий майже кожен день розповідає глядачам про перипетії і складні ситуації у чужих сім'ях і мало хто уявляє, яка ж сім'я у самого ведучого і чим він живе окрім проекту.

Андрій зізнався, що обожнює подорожувати і відкривати для себе нові країни, а ще він захоплюється читанням книг, історією та музикою.

Із захопленням Данилевич розповідає про роботу в журналістиці і своє хобі. А от стосовно своєї сім'ї признає, що намагається говорити про них якомога менше, таким чином, оберігаючи їх від зайвих пліток.

«Я мало про це говорю. У мене є сім'я, є дружина, я зовсім нещодавно став батьком. У мене все добре, я все це дуже оберігаю », — розповідає телеведучий.


Популярне:«Золота сукня і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

Хоч і тримає свої стосунки за сімома замками, але з дружиною з'являється часто. На всі офіційні заходи Данилевич приходить з дружиною і дуже задоволений такою компанією. Пройшло вже більше року як подружжя стало батьками. До цієї події закоханні готувались відповідально і з нетерпінням чекали поповнення. Зараз виховують синочкаТимофія. Телеведучий зізнається, що клопотів стало більше, але це приносить йому радість. 

"Я найкрутіший тато, мені здається. Правда, не знаю, як міг би це продемонструвати, але правда — насолоджуюся батьківством".

Данилевич по максимуму віддає час своїй родині. Це найголовніше чим володіє ведучий. Ми щиро бажаємо любові і здоровя цій чарівній сім'ї.