Новини про зірок
Подобається

Увага дівчата! Зіркові красені зізнались, на що звертають увагу при знайомстві з дівчиною

05/12/2017     Автор: Яна Романська
Увага дівчата! Зіркові красені зізнались, на що звертають увагу при знайомстві з дівчиною

Погодься, кожна дівчина хоче сподобатись хлопцю із перших секунд їхнього знайомства. Люкс ФМ вирішив дізнатись в українських селебріті, на що в першу чергу звертають увагу чоловіки, передає Корупція.Стар.


Нас із дитинства вчать матусі та бабусі, що в дівчини має бути якась загадка, родзинка. Те, що нас відрізняло б від інших красунь.

"І що ж це має бути?", — ламала ти собі голову не один вечір.

Популярне:«Золота сукня і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

Нещодавно вчені нарешті назвали ті місця на жіночому тілі, на які чоловіки звертають увагу при знайомстві з дівчатами. Спершу вони оцінюють фігуру, рот, груди, губи і ноги. Далі розглядають стегна, талію, сідниці, очі, волосся, ніс, спину і навіть шию!

Співак Діма Каднай


"Я люблю харизматичних людей, і при знайомстві з дівчиною звертаю увагу саме на це. Харизма може виражатися в будь-чому: у глибокому погляді, у гарній посмішці, незвичайних рисах обличчя, у божевільній і незрозумілій енергії або у своєму особливому світогляді".

Телеведучий Григорій Решетнік


"Що б хто не говорив, але все-таки в першу чергу чоловіки звертають увагу на зовнішність дівчини. Зараз мова йде не про розмір грудей, колір очей і довжину ніг. Я говорю про образ дівчини в цілому. Смаки у всіх різні, тому конкретного ідеалу немає. Також важливий голос дівчини, її манери, харизматичність і наявність власної думки. І, звичайно ж, природність — те, що робить її особистістю, ні на кого не схожою. Великий плюс, якщо дівчина доглянута. А ще чоловіки люблять легких і безтурботних дівчат. Я не легковажність маю на увазі, а саме безтурботність. Коли дівчина вміє не перебільшувати і не акцентувати увагу виключно на своїх проблемах".

Хореограф Женя Кот


"Так, як моє серце уже зайняте, то на інших дівчат не задивляюсь. Проте вважаю, що найпривабливіше в дівчині — це її посмішка і погляд. Я завжди дивлюся на обличчя. Очі — дзеркало душі. По тому, як людина дивиться, можна багато чого сказати про її характер. Погляд може бути сильним, впевненим, звабливим. Якщо красиві очі доповнює щира добра посмішка, на мій погляд, дівчина завжди буде в центрі уваги".

Співак OLEYNIK


"Не знаю, як всі чоловіки, а я звертаю увагу на манери, зачіску, взуття та сумку дівчини. Мені подобається, коли вона виглядає загадково і не показує своїх емоцій під час знайомства. Дівчина має бути ребусом, який хочеться розгадати".