Новини про зірок
Подобається

«Пишнотіла блондинка і молодша на 15 років»: Володимир Горянський показав красуню-дружину, оце так форми

04/12/2017     Автор: Яна Романська
«Пишнотіла блондинка і молодша на 15 років»: Володимир Горянський показав красуню-дружину, оце так форми

Хто ж не знає цього харизматичного і статного чоловіка? Український актор Володимир Горянський знайшов своє щастя у другому шлюбі, передає Корупція.Стар.

Хто ж ця загадкова особа, що приборкала амбітного чоловіка. Горянський не зраджує своїм вподобанням. Як і його перша дружина Лариса, Олена ( теперішня дружинна) пишнотіла блондинка і молодша за актора на 15 років.  Олена Фейса володіє власним бізнесом у центрі столиці, виховує сина-підлітка. 

Роман Олени і Володимира до певного часу був таємним. Вже коли діло йшло до шлюбу Горянський вперше з'явився на публіці з майбутною дружиною. Весілля відгуляли у Нью-Йорку, а у весільній подорожі ніжилися на берегу Маямі. 

Популярне: Злата Огнєвич вразила шанувальників природнім виглядом

"Друзі! Я одружився. Ми з Оленою вирішили відзначити цю знаменну подію у вузькому колі в США. Перед Новим роком полетіли туди і зіграли весілля на гірськолижному курорті під Нью-Йорком!" — зізнався актор.

З близьких друзів запросили Руслану Писанку: 

"З близьких друзів була тільки Руслана Писанка. Діти сприйняли наше рішення абсолютно нормально. А весільна подорож у нас пройшла в Маямі. Все було чудово!" — додав Горянський.

Актор також розповів який саме типаж жінок йому до вподоби і чому: 

"Я симпатизую чарівним дамам, з почуттям гумору, і мені не подобаються худі скелети. Я не розумію жінок, які доводять себе до моторошного виснаження. У мене подібні дами викликають жалість".

Зараз закохана пара все роблять разом. Спільні інтерв'ю, спільний бізнес і відпочинок. Зі світлин у Мережі зрозуміло, що вони дуже щасливі разом. Чи зважиться подружжя на спілних дітей — невідомо, але ми їм цього щиро бажаємо.