Новини про зірок
Подобається

Відразу двоє учасників: хто покинув шоу після третього прямого ефіру — «Х-Фактору»

03/12/2017     Автор: Яна Романська
Відразу двоє учасників: хто покинув шоу після третього прямого ефіру — «Х-Фактору»

У суботу, 2 грудня, на телеканалі СТБ відбувся четвертий прямий ефір нового сезону вокального шоу × «X-Фактор 8»: хто покинув шоу після третього прямого ефіру — «Х-Фактор», передає Корупція.Стар

Популярне: Впізнали її? Як зараз виглядає «Слава» — Анастасія Сланевська

9 учасників виступили зі своїми новими номерами. Радісну, безхмарну атмосферу вечора порушувало лише одне: звістка про те, що в четвертому прямому ефірі шоу покинуть відразу два учасники.

Після закриття ліній глядацького голосування ведучий Андрій Бедняков назвав учасника, який набрав найменше голосів від телеглядачів і повинен піти без права на боротьбу — ним виявилася підопічна Олега Винника Олена Романовська.

Після ведучий назвав ще двох аутсайдерів другого прямого ефіру: ними виявилися підопічні Насті Каменських і Андрія Данилка — Анна Трубецкая і KAZKA.

Під час виконання «пісень за життя» знову відкрилися лінія голосування, і телеглядачі могли в режимі реального часу спостерігати, як змінюється ситуація в голосуванні за обох учасників. Однак, незважаючи на те, що Анна Трубецкая набрала більше голосів від телеглядачів, в цей вечір результат подій вирішили судді: так, за Анну свій голос віддала лише Настя Каменських, тоді як за групу KAZKA — Андрій Данилко, Дмитро Шуров та Олег Винник. В результаті, покинути шоу «Х-Фактор 8» після третього прямого ефіру довелося Ганні.