Новини про зірок
Подобається

«Робив пропозицію руки і серця Наді цілих три рази»: Дорофеєва розповіла сенсаційні подробиці про стосунки з Дантесом

03/12/2017     Автор: Яна Романська
«Робив пропозицію руки і серця Наді цілих три рази»: Дорофеєва розповіла сенсаційні подробиці про стосунки з Дантесом

Солістка групи "Время и Стекло" і тренер проекту "Голос. Діти 4" Надя Дорофєєва відкрила завісу свого особистого життя з коханим чоловіком — співаком Володимиром Дантесом, передає Корупція.Стар

Популярне: Впізнали її? Як зараз виглядає «Слава» — Анастасія Сланевська

Цієї неділі відбудуться "вокальні бої" проекту "Голос. Діти 4", за результатами яких зіркові тренери гурту "Время и Стекло", Наталя Могилевська і MONATIK визначаться з учасниками, які потраплять в "нокаути".

Напередодні випуску солістка "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, зізналася, що разом з Позитивом прагне подружитися з учасниками своєї команди для максимального результату.

Діти, які приходять на проект, — вже діаманти. І їх потрібно правильно огранувати, бути не просто тренерами, а стати для кожного справжніми друзями і підтримкою — сказала співачка в інтерв'ю журналу "Караван".

Також Надя розповіла, що її чоловік Володимир Дантес підтримував артистку на зйомках "Голосу. Діти 4", а також поділилася, як вперше познайомилася зі своїм коханим.

Одного разу ми з Дантесом і іншими артистами їхали на музичний фестиваль. У поїзді він на мене навіть не дивився. А коли я вийшла з купе, щоб подихати повітрям, Вова вибіг слідом за мною і надів мені на плечі свою куртку. Коли всі зібралися спати, Вова раптом відкрив двері мого купе і сказав: «Я на тобі одружуся». Було приємно, але я не сприйняла його всерйоз: чула, що він ловелас. Цікаво, що раніше ми з подружкою в жарт підбирали мені "жениха" з шоубізу — зупинилися на Вові. Мені імпонувало, що він хороший, нахабний і загадковий. Люблю поганих хлопців — згадує Дорофєєва.

Цікаво, що Володимир Дантес робив пропозицію руки і серця Наді цілих три рази.

Перший раз був "іграшковим" — чоловік надів мені на палець кільце з дроту від шампанського. Вдруге кільце було справжнім. Вова влаштував мені сюрприз за містом — я нібито брала участь у флешмобі. Ми хотіли одружитися, але тоді на весілля мрії грошей не вистачало. Коли з'явилися, Вова зробив пропозицію ще раз, але вже за всіма романтичнимм канонамм. У день народження моєї мами, 16 березня, він підлаштував все так, щоб я подзвонила на радіо, де він працював ведучим ранкового шоу, і привітала маму. Раптово Вова запитав: "Вийдеш за мене?". Я, звичайно, закричала: "Так". Після цього мій майбутній чоловік сказав, що ми побачимося ввечері, а сам приїхав до мене з квітами і кільцем, про яке я мріяла — сказала 27-річна зірка.