Зіркові скандали
Подобається

«Її проблеми…»: відомий актор вперше прокоментував самогубство своєї дівчини

29/11/2017     Автор: Яна Романська
«Її проблеми…»: відомий актор вперше прокоментував самогубство своєї дівчини

Голлівудський комік Джим Керрі і Катріона Уайт, 25-річна візажистка, зустрілися в 2012-му році і перші їхні стосунки протривали недовго — всього кілька місяців. Пара зустрілася через два роки і вирішила почати все знову, втім, ні до чого доброго це не привело — після чергової сварки Джим вирішив розлучитися з Катріоноюа. Через кілька днів дівчину знайшли мертвою у власній квартирі. Вона наковталася таблеток і написала передсмертну записку, передає Корупція.Стар

Популярне: Так ось як це відбувається: Цибульська показала фото з гримерки

"Ти робив для мене хороші речі, але ти остаточно знищив мене, як особистість, Джим. Я люблю тебе і роблю все, що ти хочеш. Але ти мене кинув, знищивши все, що від мене залишилося. Сподіваюся, я була світлим промінчиком у життя найближчої і найріднішої людини для мене", — написала вона.

Останні кілька років Джима Керрі не було видно у Голлівуді, а проти нього подала позов мати Катріони, яка вважає, що актор "підсадив" доньку на наркотики. Тим часом сам Керрі заявляє — мати Уайт хоче від нього лише гроші (і справді, жінка вимагає, щоб комік придбав їй дім). 

Днями Керрі чи не вперше прокоментував смерть дівчини. "Її проблеми почалися ще задовго до мене", — заявив Джим Керрі.