Новини про зірок
Подобається

«Жінка не повинна нічому вчити чоловіка»: Наталя Могилевська відверто про стосунки з Ігорем Кузьменко

28/11/2017     Автор: Яна Романська
«Жінка не повинна нічому вчити чоловіка»: Наталя Могилевська відверто про стосунки з Ігорем Кузьменко

Наталя Могилевська через 10 років тріумфально повернулася в суперпопулярне шоу «Танці з зірками» на каналі «1 + 1» і стала переможцем! Viva! публікує інтерв'ю, в якому артистка розповіла, чому навчилася у Ігоря Кузьменка і як на неї вплинули танці, передає Корупція.Стар

Популярне: «Щастя є, я це точно знаю!»: Лілія Ребрик розповіла про свою другу вагітність

Останні два місяці Наталя Могилевська була головним ньюс-мейкером країни. Співачка відверто розповідала не тільки, наскільки вона схудла для проекту, але і як проходять її репетиції з Ігорем Кузьменком. Вся країна із завмиранням стежила за черговим телеефіром «Танців».

— Прийміть наші вітання! Розкажіть, як, де і з ким відзначили перемогу?

Наталя: Разом з командою «1 + 1», яка працювала над проектом, ми з Ігорем вирушили на закриту вечірку. Було дуже шумно і весело: всі танцювали, фотографувалися … Там ми змогли поговорити з Кухар і Ямою і зрозуміли, що залишаємося після проекту в хороших відносинах. Я не тримаю зла на Катерину і вдячна їй за підтримку в останніх ефірах шоу. У Влада також не залишилося ні ревнощів, ні інших критичних емоцій. Знаєте, ту щиру і глибоку радість, яку я побачила в його очах, коли назвали переможців, не передати словами! Вони немов говорили: «Наташа, це наша перемога!» І це правда, ця перемога не тільки моя з Ігорем, але і наша з Владом, тому що саме Влад навчив мене танцювати.

— Які стосунки у вас склалися з колегами на проекті?

Н .: Дружні. Наприклад, в одному з ефірів Юра Ткач дуже підтримав мене. Я була розібрана: постановку номера робили в останній момент, весь тиждень був дуже складним і якось зовсім не було настрою виходити на паркет … А ще плаття не готове … Його зшивали прямо в кадрі, перед виходом на паркет. Тоді Юра пожартував: «Наташа, а ти знаєш, що у тебе найкрасивіші ноги на паркеті?» І важливо було не те, що він сказав, а те, який щирий у нього був погляд, і те, що він розумів: мені потрібна підтримка. Ось так ми з ним і подружилися.

Ну і, звичайно, Діма Комаров. Виявилося, у нас дуже багато спільного: ми обидва буваємо в Гімалаях, обожнюємо Індію, у нього духовний вчитель є і у мене. Ми розуміємо один одного з півслова, тому що об'їздили схід уздовж і поперек. Іноді в перервах між прогонами ми могли нескінченно довго розмовляти про враження від цієї загадкової країни і про те, що кожен з нас планує досягти завдяки медитації та практиці.

— Розкажіть, чому навчилися у свого партнера по шоу Ігоря Кузьменко? Як він на вас вплинув?

Н .: Я намагалася з Ігорем розкривати свої жіночі якості, і з деяких пір я нікого не намагаюся переробити і чогось навчити. Це неправильна енергія, тобто жінка не повинна нічому вчити чоловіка — він сам візьме те, що для нього є цінним.

Намагаючись навчити іншу людину, ти за нього вирішуєш, які знання потрібні йому сьогодні, і не залишаєш свободи взяти тільки необхідне. Тому я просто намагалася бути поруч, бути щирою і бути жінкою — гнучкою, м'якою, чуттєвою, але в той же час сильною і старанною у праці. Танці, вони про взаємини між чоловіком і жінкою. Дуже важливо зберегти ось цей зв'язок: баланс пристрасті, чуттєвості, ніжності, боротьби, яка відбувається в парі, — в кожному танці. Але все це мені хотілося зробити з жіночого, а не чоловічого принципу: я знаю краще, ніж ти, як все повинно бути! Тому наші відносини складалися дуже гармонійно. І кожен виявляв ті якості, які йому більше властиві від природи. Він був чоловіком, а я жінкою.

— Ігор, розкажіть про свої враження від першої зустрічі з Наталею?

Ігор: Я не особливо пам'ятаю, якими були перші враження від Наташі, — я був зосереджений на тому, щоб справити на неї гарне враження, адже нашу долю вирішували секунди. Мені по секрету сказали, що Наташа любить сильних і впевнених у собі партнерів. Ну, і показав їй, який я сильний і впевнений (посміхається). Взяв її за руку і почав танцювати. І в перший наш танець вклав максимум впевненості і пристрасті. Мені здається, я навіть злегка перегнув палицю, але найголовніше, що це спрацювало, і я її підкорив!

— А за стінами репетиційного залу зустрічалися?

І .: За стінами залу ми не зустрічалися, тому що весь час проводили на тренуваннях в стінах цього самого залу. І вільний час був тільки на те, щоб поспати хоча б п'ять годин. Але одного разу разом зі своїми одеськими друзями я був на концерті у Наташі в Одесі, я ж сам одесит. Ми прийшли підтримати Наташу — вона сильно переживала, що недостатньо підготувалася до концерту через катастрофічний брак часу.

— Розкажіть про найскладнішу для вас постановку?

Н .: Це номер милих піжонів з ефіру, присвяченого цирку. Нам довелося надіти на себе два десятка зайвих кіло! Костюми були дуже незручними і жаркими. У них просто неможливо рухатися! Нам же доводилося танцювати професійну румбу. Після цілого дня репетицій і генерального прогону, ми вже ледь трималися на ногах. Але, на жаль, цей номер не викликав у суддів навіть посмішки, і за нього ми отримали найменше балів

І .: Погоджуся. Костюми були дуже важкими: у них гумова основа плюс щільний поролон, і для того, щоб глядач побачив хоч якесь ворушіння в області стегон і тулуба, нам доводилося рухатися і викладатися на 300 відсотків. Це дуже сильно вимотує (посміхається) .

— Чи плануєте продовжувати займатися танцями? І чи будете відпочивати після проекту?

Н .: На наступний ранок після перемоги в шоу я встала як завжди о дев'ятій ранку, щоб погуляти з собакою, а вже ввечері взяла урок танців. Крім Ігоря, у мене є ще кілька улюблених вчителів: Олена Шоптенко та приголомшливий танцюрист, який танцював з Надею Мейхер, Ігор Єременко. Я збираюся продовжити заняття з ними. Мій тиждень вже розписано танцями і походами в спортзал. Крім того, я перенесла або скасувала всі концерти, навіть аншлаги, які мали бути на час проекту. І тепер у мене подвійна програма на найближчі два місяці, тому, на жаль, немає навіть одного дня перерви. А ще я знімаюся в новорічних вогниках, так що вільного часу на подарункову поїздку в Італію вже не буде. Та й потім, моє серце все ще вільне, тому їхати мені ні з ким. Після новорічних свят я, як зазвичай, відправлюся до Індії до річки Ганг і в Гімалаї до мого вчителя Пайлот Баба Джі.

— 10 років тому після «Танців» ви поїхали в тур по Україні разом з Владом Ямою. Цього разу плануєте такий тур?

Н .: У листопаді у нас два концерти в Одесі. Я запросила Ігоря вийти на сцену його рідного міста, станцювати зі мною. Думаю, його там просто розірвуть оваціями! Але ми ще не домовлялися про тур, у нас настільки багато сил забрав проект, що планів на майбутнє реально немає.

— Ви довели країні, що життя після сорока тільки починається. Жінки України на вас рівняються. У чому ваша головна перемога?

Н .: Моєю найбільшою перемогою вважаю дві речі. Я не просто змогла в прямому ефірі «1 + 1» сказати, що віра в себе — це те ж саме, що і віра в Господа, але і вимовити це так, щоб люди мене почули. Дивлячись на ікони, багато хто думає, що мається на увазі зовнішню схожість з Творцем. Я ж багато років витратила на те, щоб усвідомити, відчути і власним прикладом довести, що ця подібність з силою духу, якою наділив нас Творець.

Сила духу — неймовірна річ. Наприклад, моя подруга самостійно позбулася раку четвертого ступеня, написала про це дисертацію і зараз допомагає людям впоратися зі смертельною недугою; серед моїх знайомих йогів є багато людей, які почали ходити, коли їм ставили невтішний діагноз … Це неймовірні, надлюдські можливості, саме в цьому наша схожість з Богом — перемагати себе і свої можливості. У цьому може переконатися кожен, але тільки коли ми по-справжньому віримо. Віра — ключ до цих здібностей, це і є «за образом і подобою». «Ви можете подолати всі труднощі!» — хотіла я сказати, і ці слова в фіналі вважаю своєю головною перемогою.