Новини про зірок
Подобається

Актор Олег Табаков у лікарні, його стан критичний

28/11/2017     Автор: Яна Романська
Актор Олег Табаков у лікарні, його стан критичний

Актор знаходиться на штучній вентиляції легенів в реанімації.

Стан здоров'я художній керівник МХТ імені Чехова Олега Табакова різко погіршився, передає Корупція.Стар.

За даними телеканалу, актор знаходиться на штучній вентиляції легенів в реанімації. Медики оцінюють стан Табакова як вкрай важкий. Поруч з легендарним актором знаходяться члени сім'ї.

Як повідомляв раніше сайт "Сегодня" актор і режисер 82-річний Олег Табаков поміщений в реанімацію Першої градської лікарні №1 ім. Пирогова.
"Олег Павлович вступив в Першу міську лікарню у вкрай важкому стані в понеділок. Він знаходиться в шостому відділенні реанімації", — повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі медустанови. У цьому відділенні займаються, в числі іншого, пацієнтами з пневмонією.

Старший син Антон заявив виданню РБК, що у Олега Табакова після обстеження діагностували запалення легенів.

20 листопада повідомлялося, що медикам вдалося стабілізувати Табакова.
"Олегу Павловичу сьогодні краще, його стан стабілізувався. Але про переведення його з реанімації в звичайну палату говорити поки рано", — говорили в кулуарах медустанови.

Хоча в прес-службі "Табакерки" запевнили, що артист проходить планове стоматологічне лікування і немає приводів для занепокоєння. Цю версію підтримав молодший син Олега Табакова Павло.

Олег Табаков почав акторську кар'єру в 1957 році в Студії молодих акторів, яка пізніше стала театром "Сучасник". У 1977 році заснував власну театр-студію, якою керує до сих пір. Табаков знявся більш ніж в 120 фільмах, викладав в ГІТІСі і Школі-студії МХАТ.

Популярне: «Золоте плаття і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

Крім цього, з'явилася інформація, що з технічних причин спектакль "Рік, коли я не народився", запланований на 27 листопада 2017 року на Основній сцені МХТ ім. А.П. Чехова, був скасований.

"Гроші за раніше придбані квитки можна отримати в касах театру протягом десяти днів. Гроші за квитки, придбані онлайн на сайті театру, будуть повернуті на ваш рахунок", — сказано на сайті театру. Більш того, в МХТ імені Чехова скасували три грудневих вистави, в яких грає Олег Табаков.