Новини про зірок
Подобається

Лілія Ребрик у чорному піджаку показала спокусливі форми

26/11/2017     Автор: Ігор Нагорний
Лілія Ребрик у чорному піджаку показала спокусливі форми

Відома українська актриса та телеведуча Лілія Ребрик, яка зараз допомагає українцям прокидатися у телепередачі "Ранок з Україною", напередодні Чорної п'ятниці вирішила поділитись улюбленими брендами та поговорити з шанувальниками про моду, передає Корупція.Стар


Допис телеведуча супроводила власним знімком, на якому позувала в незвичному образі. Так, Лілія приміряла чорний жакет і шовковий топ кольору марсала зі розкішним декольте. 

Популярне:Просто нереальний красень! Слава Камінська похизувалася новою фотографією з чоловіком

Така зваблива office-worker!

Зізнавайтесь, дівчата, є серед нас шопоголіки?)) Скрізь тільки і чутно про шалені знижки у чорну п’ятницю. Як вважаєте, варто в них вірити чи ні? Бо, знаєте, дуже складно встояти перед новою сукнею або чобітками? Точно знаю, що в моєму улюбленому магазині срібних прикрас @925_ua в п’ятницю діє -50% на майже всі вироби. В нас з Діанкою є дуже ніжні сережки з колекції #Gapchinska ? І на фото також всі прикраси з цього магазину. Знижка дійсно чесна, в них я впевнена)?? Знаєте інші місця, куди слід зазирнути завтра? Давайте ділитися у коментарях ???. make up @borsukovskaia ??❤️; стиліст @marina_philipenko ?❤️.

Публикация от Лілія Ребрик (@liliya_rebryk)