Зірка тижня
Подобається

«У мене багатогранна жіноча доля з розчаруваннями»: Тетяна Литвинова відверто про себе і своїх найдорожчих чоловіків — чоловіка і сина

24/11/2017     Автор: Яна Романська
«У мене багатогранна жіноча доля з розчаруваннями»: Тетяна Литвинова відверто про себе і своїх найдорожчих чоловіків — чоловіка і сина

Сьогодні Тетяна Литвинова одна з найулюбленіших суддів серед глядачів шоу «МастерШеф» на каналі СТБ, передає Корупція.Стар

Популярне: «Красива пара!»: Ілона Гвоздьова вийшла в світ з чоловіком і донькою

Правда, сама вона навіть уявити собі не могла, що колись її дитяче хобі заповнить майже все її життя.

В ексклюзивному інтерв'ю "Єдинственной" Тетяна Литвинова відверто розповіла про своє дитинство, злети й падіння, а також про чоловіків, які щодня роблять її щасливою.

— Зараз ви дуже популярні. Як вважаєте, слава змінила ваш характер?

Думаю, не особливо змінила. Я частенько забуваю про свою впізнаваність. Працюючи на телебаченні, завжди була максимально відверта, не грала ніякі ролі та гри. Ну, крім піратів і Харлі Квін за сценарієм. Тому коли люди мене впізнають в побуті, сприймаю це легко. Я нічого не вигадую, просто спілкуюся так, як робила б це ж 10 років тому. У цей момент люди намагаються показати тобі всю свою прихильність і любов, що, безумовно, приємно. Але є і зворотна сторона. Бувають моменти, коли ця впізнаваність заважає. Часом я не можу спокійно пройтися по супермаркету, ринку, відчувати себе вільно з роздягальні спортзалу. Сильно заважає, коли мене розглядають. Я навіть через це багато в чому почала собі відмовляти. Стаю такої затятою домосідкою.

— Про відомих людей раз у раз вигадують фантастичні історії. Якою була найдивніша річ, яку ви чули про себе?

Коли я тільки прийшла працювати на канал СТБ в програму "Все буде добре", ходили чутки, що я родичка Олексія Литвинова. Нібито, з його подачі мене і взяли на телебачення. Але це не правда. На жаль, ми жодного разу з ним в житті не перетнулися. Ми навіть не були особисто знайомі.

— Хто зазвичай готує вдома — ви або чоловік?

Зазвичай готую я, але чоловік мені дуже допомагає. Коли я приходжу додому дуже пізно, Ярославу завжди є чим мене порадувати. За той час, що ми разом, він значно розширив свої кулінарні досягнення, які раніше обмежувалися яєчнею з помідорами і цибулею.

— А який найбільший сюрприз він вам зробив?

Як правило, це нестандартні речі. Ярослав не дуже хороший в якихось компліментах і букетах квітів. Він такий чоловік "без соплів". Йому більше цікаві грандіозні проекти. Зараз цікавиться історією, йому завжди є, чим поділитися з нестандартної точки зору, підтверджуючи фактами, а не статтями з інтернету. Ще у нього дуже багато активних захоплень. То у нас дайвінг, то у нас літаки, то ми яхтою вчимося керувати. Я ніколи не забуду, як одного разу він посадив мене за штурвал літака і сказав, що зараз ти поведеш літак. Поруч, звичайно, сидів інструктор, і допомагав мені не вбити нас. Обмежилося це, правда, одним разом, для моєї радості. Можу впевнено сказати, що мені з ним не буває нудно, він дуже цікавий співрозмовник і надійний партнер.

— Вашому синові Володимиру вже 18 років. Ще трохи і невістки підуть. Приймете будь-який вибір сина?

Поки що я тільки готуюся до цієї події. Але сподіваюся, що мені вистачить мудрості і толерантності прийняти будь-який вибір сина. Дуже хочеться, щоб він був щасливий. Головне, щоб йому було комфортно з тією дівчиною, яку вибере він.

— А здобувати освіту за кордоном — це було бажання самого Володимира або ж ви наполягли?

Це було наше спільне рішення. Я така мама, яка сильно боялася розпестити свого хлопчика. Тому вирішила використовувати західний досвід, коли дітей відправляють в закриті школи, готуючи їх до самостійності і відповідальності якомога раніше. Мені було страшенно складно відірвати його від себе.