Новини про зірок
Подобається

«Найкраща подруга — Настя Каменських»: Хто така і чим займається дружина Позитива, учасника гурту «Время і Стекло»

24/11/2017     Автор: Яна Романська
«Найкраща подруга — Настя Каменських»: Хто така і чим займається дружина Позитива, учасника гурту «Время і Стекло»

Зі своєю майбутньою дружиною Анею Олексій Завгородній(Позитив) познайомився ще в шкільні роки. Пара разом вже 11 років, не дивлячись на те, що багато ЗМІ приписували Позитиву відносини з Надею Дорофеєвою, передає Корупція.Стар.

Весілля відгуляли в одному з київських ресторанів. В гостях у Позитива і його нареченої Ані були тільки найближчі для них люди, серед яких і чимало відомих особистостей: Надя Дорофеєва, Настя Каменських, Володимир Дантес.

Анна та Олексій вже чотири роки у щасливому шлюбі. І хоч не завжди вистачає часу на сім'ю, кожну вільну хвилину вони проводять разом. Нещодавно талановита дівчина почала власну справу, відкрила лінію одягу. Анна Андрійчук-Завгородня, дизайнер ANNCHOO. Багато її речей рекламує і чоловік Позитив, і тепер уже сольна співачка Настя Каменських.

Популярне:«Золота сукня і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

Аня Андрійчук-Завгородня — дизайнер, чиї речі вибирають для сцени й повсякденного життя українські зірки шоу-бізу.  У своєму Інстаграмі молодий дизайнер, часто викладає фото з Настею. Та й сама Каменських відвідує покази Анни. Вони близькі подруги, і в одному з інтерв'ю Каменських зазначила: "Ми йдемо по житті разом, підтримуємо один одного у всіх починаннях і напрямках".

Аня творча людина і як всі закохані у свою роботу рідко відпочиває. Вона зазначає, що улюблена робота для неї це життя.

"Все життя я працювала на телебаченні, і в якийсь момент мені захотілося творити самій. Звичайно, мене підштовхнула любов: коханий чоловік, улюблені друзі, улюблені батьки, брати й сестри."