Новини про зірок
Подобається

«Вийшов на сцену, подарував квіти і зробив мені пропозицію»: Наталя Могилевська розповіла про освідчення від відомого українського співака

23/11/2017     Автор: Яна Романська
«Вийшов на сцену, подарував квіти і зробив мені пропозицію»: Наталя Могилевська розповіла про освідчення від відомого українського співака

В рамках проекту "Голос. Діти 4" Наталя Могилевська зробила сенсаційне зізнання, передає Корупція.Стар

 

Популярне: Заборонили в’їзд! Зірка серіалу «Свати» прокоментував інцидент

Виявляється, кілька років тому вона отримала пропозицію руки і серця від українського співака. Правда, відповіла вона йому відмовою.

Минулої неділі відбувся показ третього випуску етапу "сліпих прослуховувань" проекту "Голос. Діти 4". Юні вокалісти продовжили підкорювати суддів своїми дзвінкими голосами, а також зворушливими історіями свого життя.

Не обійшлося і без одкровень з боку самих тренерів. Наприклад, Наталя Могилевська поділилася зі своїми колегами і глядачами історією, яка сталася з нею 15 років тому.

42-річна співачка зізналася, що тоді вона брала участь в шоу "Все для тебе", в рамках якої несподівано отримала пропозицію руки і серця від українського співака Петра Дмитриченко.

Колись на українському телебаченні була романтична програма, в якій молоді люди робили пропозицію руки і серця своїм коханим. Є один невиданий епізод цієї програми, в якій співак Петя Дмитриченко вийшов на сцену, подарував мені квіти і зробив пропозицію. У цей момент я змусила дістати касети зі всіх 16 камер, які знімали, і видалити відео. Мене обурило те, що моя команда не попередила мене — відверто зізналася Наталія Могилевська.

 

И ещё одно эмоциональное фото от @freedomballet_official #могилевская #mogilevskaya #loveandpeace

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)