Новини про зірок
Подобається

Половину статків за дітей! Бред Пітт бореться за право виховувати нащадків

23/11/2017     Автор: Яна Романська
Половину статків за дітей! Бред Пітт бореться за право виховувати нащадків

Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом ще у вересні минулого року, але шлюборозлучний процес досі триває. Причина – непоступливість обох знаменитостей, передає Корупція.Стар.

Анджеліна наполягає на одноосібній опіці над дітьми, тоді як Бред Пітт готовий на все, лише б мати можливість разом з екс-дружиною виховувати шістьох дітей.


Як розповів інсайдер в інтерв'ю американському журналу In Touch, Бред зробив Енджі неймовірно щедру пропозицію. "Він розпорядився виплатити Анджеліні стільки грошей, скільки вона забажає, незважаючи на шлюбний контракт. Зазвичай цей документ має на увазі, що після розірвання шлюбу колишнє подружжя залишається при своїх власних капіталах, нажитих ще до весілля. Зараз же Бред готовий віддати Анджеліні не менше половини особового статку, який оцінюється в 250 мільйонів доларів", – заявило джерело, близьке до екс-пари.

Популярне:Ще та спокусниця: Настя Каменських показала груди в напівпрозорому бюстгальтері

Але, як додав анонім, Джолі не захотіла навіть розмовляти з юристами Пітта. "Вона не дасть Бреду жодного шансу знову втрутитися в життя її родини", – розповів інсайдер.

Створила Катерина Крук