Новини про зірок
Подобається

Як вона наважилась? Сніжана Єгорова кардинально змінила імідж, такою її ще не бачили

22/11/2017     Автор: Яна Романська
Як вона наважилась? Сніжана Єгорова кардинально змінила імідж, такою її ще не бачили

Не так давно телеведуча зважилася на кардинальні зміни своєї зовнішності, передає Корупція.Стар

Популярне: Євгенія Власова вже 12 днів бореться за життя

Екс-дружина Антіна Мухарського і за сумісництвом популярна українська телеведуча поділилася новими фотографіями в соціальних мережах. Один зі знімків Сніжана Єгорова підписала так:

"Колись я дуже сильно, прям таки безапеляційно вірила в чудеса, силу думки і в те, що все що Я задумаю ОБОВ'ЯЗКОВО збудеться …. ТАК БУЛО! .. До тих пір, поки я не стала МАМОЮ, це  співпереживати, бути обережним, перестраховуватися, захищати, виправдовувати, мудрувати ….. мудрувати з "лукавим", який змушував. Сумніватися, зупинятися, відволікатися і чекати, чекати, чекати …. Поки ти стоїш на зупинці, в очікуванні свого автобуса, шансу, повз тебе спокійно і без оркестру з фанфарами проходить твоє РЕАЛЬНе ЖИТТЯ, завжди запрошуючи піти за ним на своїх двох, на свіжому повітрю, без штовханини і з почуттям — з толком — з розстановкою …. але ти стоїш і чекаєш задушливого і спітнілого, переповненого громадського "монстра", який поглине тебе в своє черево і понесе по маршруту, придуманому зовсім не для тебе …… Про що це я? Про те, що краще повільно, але зі змістом, ніж з вітерцем в безодню ….. Загалом повернулася до витоків, знову повірила в СЕБЕ ! ".

Передплатники підтримали Сніжану в її принципах, а також зробили їй масу компліментів щодо нової зачіски і образу в цілому.