Новини про зірок
Подобається

Каменських похвалилася перед фанатами своїм пишним бюстом

19/11/2017     Автор: Яна Романська
Каменських похвалилася перед фанатами своїм пишним бюстом

Кліп "Это моя ночь" набрав мільйони переглядів в мережі Співачка Настя Каменських, яка для сольного проекту обрала псевдонім NK, похвалилася перед фанатами своїм пишним бюстом і успіхом свого першого кліпу, передає Корупція.Стар

Популярне: Настя Каменських похвалилася стрункими ніжками у стильному вбранні

Ролик "#Этомояночь" набрав більше трьох мільйонів переглядів на YouTube. Про це вона написала у Instagram. "3 млн переглядів кліпу. Вуіі", — радісно написала вона, опублікувавши знімок в білизні. 

У коментарях користувачі відзначають, що знімок, як і кліп, дуже "гарячий". "Кліп шикарний. Ви в ньому розкішна. Не дивно, що вже 3 млн", "Не з'їси від радості солодкі пальчики", "Побільше красивих фоток!", "Офігенний бюст", — пишуть фанати. 

Нагадаємо, що 2 листопада Настя Каменських представила довгоочікуваний сольний кліп. Режиссерем ролика виступив Алан Бадоєв. Автор композиції – Олексій Потапенко (Потап). У кліпі Каменських постала в образі яскравої домогосподарки з двома дітьми, яка одночасно стежить за малюками і готує.

 Потім зірку затягує в духовку і вона потрапляє у зовсім інший світ. Але Каменських звинуватили в плагіаті. Її пісню порівняли з хітом популярної груп The Chainsmokers і Coldplay "Something Just Like This", приспів всі вважають підозріло схожим.