Новини про зірок
Подобається

«Чи варто думати про дітей в такому віці»: Руслана Писанка зробила гучну заяву

16/11/2017     Автор: Яна Романська
«Чи варто думати про дітей в такому віці»: Руслана Писанка зробила гучну заяву

Новий випуск "Зважені та щасливі" стане не тільки фізичним, але більше психологічним випробуванням для учасників. Адже ведучою на цей тиждень стане психолог Анна Кушнерук. Вона підготувала конкурси, які допоможуть учасникам розкритися між  собою, передає Корупція.Стар.

Як би Руслана Писанка та її чоловік Ігор не ідеалізували свої стосунки, є речі, на які бачення у них відрізняється – діти.

"Я про дітей з Русланою думаю завжди. Дівчатка, хлопчики… без різниці. Я сподівався, що ми збігаємося в цьому з Русланою. Який наш вік. Я вас прошу!", – коментував Ігор під час проекту.

Популярне:Без нижньої білизни в шкіряній сукні з вирізами: Тіна Кароль звалила всіх наповал відвертим образом

Руслана не підозрювала про такі думки свого чоловіка. У свою чергу, у неї була інша думка з цього приводу: "Я була завжди в світі фантазій і мрій. І ось тобі 46 років, ти виходиш заміж, і вже невідомо, чи варто замислюватися про дітей в такому віці. На сьогоднішній день потрібно ще дитину встигнути підняти. Ти танцюєш, скачеш, можеш загратися. І стає і вже пізно думати про те, про що потрібно було думати 20 років тому…", – каже акторка.