Новини про зірок
Подобається

«Блискуча жінка!»: Маша Єфросиніна у неймовірній сукні приголомшила квітучим виглядом

16/11/2017     Автор: Яна Романська
«Блискуча жінка!»: Маша Єфросиніна у неймовірній сукні приголомшила квітучим виглядом

На тижні зірка шоу "Сюрприз, сюрприз" Маша Єфросиніна завітала на вечірку присвячену нагородженню осіб, що стали проривом року 2017, передає Корупція.Стар.

На вечірку зірка одягнула дивовижну сукню-кімоно, оздоблену коричневим поясом і з розрізами на шикарних рукавах. До сукні золотого кольору Маша підібрала білий клатч і масивні сережки, волосся зірки було укладене на зад.

Популярне:Без нижньої білизни в шкіряній сукні з вирізами: Тіна Кароль звалила всіх наповал відвертим образом

"Значить, дочка сказала, що я схожа на солістку турецького ансамблю "Золота Пахлава". Чоловік запропонував мене зацукрувати до нового року, щоб не купувати ялинку ??♀️
На моє щастя, є події, де блискучий зовнішній вигляд доречний і оцінений! Спасибі #BestFashionAwards за те, що в черговий раз зробили яскраву подію, на котрій всі, дійсно, збираються і виглядають дивовижно! На якому все динамічно і весело! Вітаю всіх переможців — вчора, правда, все попадання в точку, заслужено і достойно!" — підписала зірка пост. 

Шанувальники на "Ура" оцінили такий стильний образ Єфросиніної і засипали зірку компліментами: "Блискуча жінка !!!", "Ви неперевершені, як завжди!", "Шикарно".

Маша Єфросиніна на вечірці підтримувала свою подругу Єлену Реву, Що була номінована на премію "Прорив року 2017" як найкращий дизайнер жіночого одягу. Ведуча щиро переживала за подругу і їй випало також оголосити переможця у цій номінації. Єфросиніна була у захваті від того, що саме Єлена Рева здобула цю перемогу.

Значит, дочь сказала, что я похожа на солистку турецкого ансамбля "Золотая Пахлава". Муж предложил меня засахарить до нового года, чтобы не покупать ёлку ??‍♀️ На мое счастье, есть события, где блестящий внешней вид уместен и оценён ! Спасибо #BestFashionAwards за то, что в очередной раз сделали яркое событие, на которое все, действительно , собираются и выглядят изумительно! На котором всё динамично и весело! Поздравляю всех победителей — вчера, правда, все попадания в точку, заслуженно и достойно! На мне @frolovheart . Фото @kulakowskiy для @bestinua

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Moments… thanks to everyone ❤️ #moments #bestfashionawards2017 @buro247ua @bestinua @zefir.ua

Публикация от Elena Reva (@elenareva_personal)