Новини про зірок
Подобається

ТОП 5 забутих артистів українського шоу — бізнесу дев’яностих

14/11/2017     Автор: Яна Романська
ТОП 5 забутих артистів українського шоу — бізнесу дев’яностих

Що не день, то відкриття у шоу — бізнесі, адже щоразу на екранах з'являються нові обличчя, які інколи складають гідну конкуренцію "старожилам" цієї справи, передає Корупція.Стар

Проте і тут не все так гладко, адже ветеранам музики, все складніше протриматись на вершині популярності. Хто ж поступився місцем під сонцем молодому поколінню?

Популярне:  «Що за колгосп»: Світлана Лобода зганьбилася на червоній доріжці

«Територія-А» і її незмінна ведуча Анжеліка Рудницька

Співачка завершила свою блискучу кар'єру, яку розпочала у дев'яностих роках, на початку двохтисячних, за чутками причиною виходу з шоу-бізнесу, стала хвороба ніг, часто можна було помітити, що Анжеліка носить лише зручне низьке взуття, проте вже зараз, вона намагається повернутись на сцену через різні акції та заходи, відвідини вечірок, які влаштовує сама.

Ой мамо шикидим шикидим, Віктор Павлік, який за ніч став популярним

Проте якщо говорити про інші пісні, такого успіху вони вже не мали. Віра в себе та незламна воля, не давали артисту опустити руку і він стає частим гостем різних вечірок та благодійних заходів.

Лері Вінн або ж Валерій Дятлов

Візитною карточкою співака по праву можна назвати пісню Вітер, будучи популярним у буремних 90-х, завоювавши прихильність, артист відійшов від справ та зайнявся бізнесом. Зараз про нього мало що відомо, окрім безмежної любові та виховання дочки Поліни. Інколи з'являється на світських заходах даючи зрозуміти, що в шоу-бізнес уже не повернеться.

Ольга Юнакова ще одна зірка 90-х

І досі не покладає рук намагаючись досягти успіху, не тільки у шоу-бізнесі але і у вихованні дітей, проте це не заважає їй відвідувати вечірки, влаштовувати приватні вечори на яких в обов'язковому порядку повинна бути преса.

Підкорювач жіночих сердець початку 90-х, Юрко Юрченко

Проте вже у 2000 році, музикант вирішив піти зі сцени. Багато аналітиків вважають, що він злякався конкуренції і вирішив залишити все на своїх місцях, популярність, гроші, визнання, але через чотири роки, формується група "Юркеш", провальна група, яка б повинна була б поставити крапку на кар'єрі Юрченка, та все ж, артист час від часу дає про себе знати на різних світських заходах.