Новини про зірок
Подобається

«Вони з Анджеліною робили один одного нещасними»- розповів друг Бреда Пітта

12/11/2017     Автор: Яна Романська
«Вони з Анджеліною робили один одного нещасними»-  розповів друг Бреда Пітта

Розставання Бреда Пітта і Анджеліни Джолі ще довгий час буде хвилювати громадськість. І хоча офіційно розлучення подружжя ще не оформили, вони обидва дали зрозуміти, що готові рухатися далі. Друзі акторів вважають, що цей розрив їм лише на користь, передає Корупція.Стар.

Один з друзів Бреда Пітта дав інтерв'ю, в якому заявив, що життя Пітта з Джолі було справжнім пеклом. "Їх шлюб був приречений з самого початку, — говорить він. — Анджеліна влаштовувала занадто багато драм. У них крім сексу нічого і не було, разом вони залишалися лише заради дітей. Вона ігнорувала чоловіка і займалася тільки дітьми, так що вони робили один одного нещасними. Цей шлюб був жахливий".

Популярне:Те, про що ви навіть не здогадувалися: маловідомі факти про Ніну Матвієнко 

Джерело, яке зі зрозумілих причин, вирішило не називати свого імені, але про подружнє життя Джолі і Пітта вже багато років ходили саме такі чутки. Зараз таблоїди пишуть про нове захоплення актора — молоду актрису Еллу Пернелл, яка майже на 30 років молодша за Пітта.

Пітт і Пернелл працюють над екранізацією книги Стефані Данлер "Солодка гіркота": Бред виступає продюсером стрічки, а Елла грає одну з ключових ролей. Зараз 53-річний актор і 21-річна актриса багато часу проводять разом за підготовкою до зйомок.