Новини про зірок
Подобається

Ірина Шейк і Бредлі Купер планують завести другу дитину

11/11/2017     Автор: Яна Романська
Ірина Шейк і Бредлі Купер планують завести другу дитину

Схоже, незабаром, знаменита російська модель зі світовим ім'ям Ірина Шейк буде в цікавому положенні. Ірина Шейк і Бредлі Купер вперше стали батьками в березні цього року. У пари народилася дочка, яку вони назвали Лєєй. І незабаром вони подарують дитині братика або сестричку, передає Корупція.Інфо.

Джерела з оточення зіркової пари стверджують, що здійснити задумане вони планують наступного року. І Іра, і Бредлі мріють про другу дитину. Вони дуже люблячі і дбайливі батьки. Шейк дуже подобається роль матері. Актор і супермодель, які поки що не пов'язали долі узами шлюбу, поділяють обов'язки по догляду за дитиною.

Популярне: Куратор Гаврилюка? Відомого нардепа помітили за «пошепки» з незнайомцем

І Купер, і Шейк встигають виховувати дитину, проводити час разом і працювати в напруженому графіку. Поки Бредлі був зайнятий зйомками у фільмі "Зірка народилася" (A Star Is Born), весь час з дочкою проводила Ірина. Після завершення роботи над драмою Купер змінив кохану, яка з головою поринула в роботу.


Супермодель швидко повернулася в форму. Уже через два місяці після пологів красуня блищала на червоній доріжці Каннського кінофестивалю, брала участь в показах, зйомках і рекламувала спідню білизну.