Новини про зірок
Подобається

Анастасія Приходько стала заслуженою артисткою України

10/11/2017     Автор: Яна Романська
Анастасія Приходько стала заслуженою артисткою України

Анастасія Приходько на сторінці в Facebook поділилася радісною новиною – вона офіційно отримала звання заслуженої артистки України, передає Корупція.Стар.

Співачка опублікувала фото, на якому демонструє почесну нагороду.
"Дякую всім за підтримку, любов і довіру! Я не підведу!" – написала артистка.

В одном з інтерв'ю співачка зізналася, що зараз вона вирішила для себе писати українську музику. "Це моє ставлення до України. Я вирішила для себе, що хочу писати українську музику, українські тексти. І я намагаюся змінитися, підтримувати українську культуру і мову", – пояснює співачка.

Популярне:Те, про що ви навіть не здогадувалися: маловідомі факти про Ніну Матвієнко 

Зараз Приходько займається не тільки творчістю – зі своєю сім'єю усіма силами підтримують військових, але про це вона розповідати не любить.

Анастасія Приходько навіть хотіла перестати співати і піти зі сфери шоу-бізнесу. "В один момент мені захотілося розвернутися і піти зі сцени. Голосно. Я зрозуміла, що це стеля, я не знаю, що мені робити далі – не можу таке прийняти, співати, не можу носити підбори і сукні, обманювати себе! Я не ходжу в спа-салони, які не фарбую губи, я в принципі не фарбуюся, я люблю все справжнє і співати про сьогодення. Не хотіла витрачати найкращі роки своєї молодості на те, щоб відчувати себе незатишно", – розповіла Приходько.