Новини про зірок
Подобається

«Багато учасників не могли стримати сліз…»: Проект Мастер-шеф попрощався із ще одним учасником

09/11/2017     Автор: Яна Романська
«Багато учасників не могли стримати сліз…»: Проект Мастер-шеф попрощався із ще одним учасником

У 21-му випуску популярного шоу "МастерШеф 7" на кухню повернулися вибулі раніше учасники, попередає Корупція.Стар

Популярне: А ви їх бачили? Безруков показав своїх дітей

Для цього їм довелося знову стати за робочі поверхні і проявити креатив. Кращі страви приготували Соломія Кульба і Максим Лизо. Таким чином, вперше в історії проекту, другий шанс дали відразу двом учасникам. А ось попрощатися на цьому тижні довелося з одеситкою Валентиною Денежко., яку всі називали тіткою Валею.

В останньому випуску кулінари пройшли непрості випробування: готували індивідуальні страви, домовлялися з суперниками, щоб отримати рецепти і годували найсуворіших дегустаторів — учасників проекту "МастерШеф. Діти".

У підсумку, за результатами 21-го і 22-го випусків проекту "МастерШеф 7", на битву чорних фартухів потрапили відразу семеро кулінарів: Михайло Грушецький, Валентина Денежко, Володимир Троцький, Наталія Чуприк, Женя Білий, Соломія Кульба і Максим Лизо. Їм потрібно було готувати в одному з супермаркетів і просити допомоги у покупців.

Після того, як власники чорних фартухів подали свої страви на дегустацію, Ектор Хіменес-Браво, Дмитро Горовенко і Тетяна Литвинова вирушили на нараду. Зваживши всі "за" і "проти", судді винесли свій вердикт: "МастерШеф 7" покинула Валентина Денежко.

Додамо, жінка пішла з проекту з високо піднятою головою, а багато учасників не могли стримати сліз. Багато хто вважав її своєю мамою і подругою.