Новини про зірок
Подобається

«Танці з зірками»: Хто переміг у легендарному проекті (ВІДЕО)

30/10/2017     Автор: Яна Романська
«Танці з зірками»: Хто переміг у легендарному проекті (ВІДЕО)

У фіналі оновлених "Танців з зірками" на телеканалі "1 + 1" зустрілися кращі пари сезону: Надя Дорофєєва та Євген Кот, Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко, Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко, передає Корупція.Стар.

 

Довгоочікувана перемога дісталася співачці і продюсеру Могилевській, яку протягом трьох місяців умовляли повернутися на паркет і заради участі в "Танцях" вона схудла на 25 кг.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

За кращу танцювальну пару країни телеглядачі голосували цілий тиждень. В результаті глядацьке голосування і оцінки журі визначили переможця. Наталя Могілеская обійшла, вірніше перетанцювала, Надю Дорофєєву (2 місце) та Ахтема Саітаблаева (3 місце).

У фінальному випуску шоу "Танці з зірками" кожна з пар повинна була виконати 5 постановок. У їх числі: найперший танець, нові номери і ті, які набрали найбільшу кількість переглядів на ютубі.

Після оголошення результатів щаслива Наталія стала на коліно перед своїм партнером, якого назвала найкращим у своєму житті.

Додамо, це вже третя участь Могилевської в шоу "Танці з зірками". У 2016 році її партнером був суддя цього сезону Влад Яма. Тоді співачка зайняла друге місце, у 2017 році (третій сезон) їй також не вдалося здобути перемогу.