Новини про зірок
Подобається

Закулісся шоу «Танці з зірками»: Як учасники готуються до фіналу (Фото і Відео)

29/10/2017     Автор: Яна Романська
Закулісся шоу «Танці з зірками»: Як учасники готуються до фіналу (Фото і Відео)

Сьогодні, 29 жовтня, о 21:00 на телеканалі "1+1" вже відбудеться 10 фінальний випуск проекту "Танці з зірками". Фіналісти та екс-учасники шоу готуються до важливої події, яка нарешті настала після двох місяців прямих ефірів та тренувань, передає Корупція.Стар.

Зірки наввипередки публікують спільні селфі та хвилюючі моменти підготовки до прямого ефірі фінального шоу. Саме сьогодні ми дізнаємось, хто став переможцем легендарного проекту "Танці з зірками 2017".

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

Одна з учасниць фіналу, яка боротиметься за перемогу у шоу, Надя Дорофєєва, хвилюється чи ненайбільше за всіх. Адже свій номер з партнером Женею Котом вона готувала лише в ніч з четверга на п'ятницю цього тижня.


Її партнер по танцях – Женя Кот – також вирішив подякувати всім шанувальникам за їхню допомогу протягом цілого шоу та попросив востаннє проголосувати за них у фіналі проекту.


Відразу після півфіналу інша фіналістка проекту, –Олена Шоптенко, опублікувала уривок з їхнього з Ахтемом Сеітаблаєвим танцю, та заінтригувала шанувальників, що вони готують щось дуже особливе та неймовірне для фіналу проекту.

І третя фіналістка проекту "Танці з зірками 2017" Наталя Могилевська теж ледь не щодня звітує про невтомні репетиції до фіналу шоу. В одному з дописів зірками записала "Boomerang", де показала спільну репетицію всіх фіналістів для останнього "прощального вальсу" у шоу.


Як і Женя Кот, Ігор Кузьменко теж попросив своїх шанувальників востаннє проголосувати за нього та Наталю Могилевську.

Щодо інших екс-учасників проекту, то вони хвилюються перед прямим ефіром не менше самих фіналістів. Адже вони сьогодні знову, всім зірковим складом востаннє вийдуть на паркет та покажуть найяскравіші номери, за якими їх запам'ятали глядачі "Танці з зірками 2017".

 

Примерно такая реакция у меня , что мы в финале #танцiззiрками . Каждый эфир у меня была готова речь на вылет, но как говорит @ekaterinakukhar_official -Но… Мы в финале . И готовиться к нему было сложнее, чем я могла себе представить. Номер не получался , хореография не рождалась , костюм не придумывался , температура, неделя забитая съёмками и только ночные репетиции. Вообщем я на грани. Номер был поставлен ночью с четверга на пятницу. Сегодня я буду верить в чудо ?? ну а вы не забудьте в 21.00 включить 1+1 и увидеть легендарное шоу #танцiззiрками, где будет танцевать пара #надятаженя @kot_jenya и если вам понравится наш танец — отправить на номер 7914 код 03 ??? спасибо !

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)

 

Это видео нашего вчерашнего ???, но историю я вам хочу рассказать не о нем. А о самом важном танце, который вы увидите на следующей неделе. Ещё в начале проекта у нас с @seitablaiev появилась идея, которую мы очень хотели станцевать. Мы все эфиры планировали его и думали, как сделать танец максимально хорошо. Он очень важен для Ахтема, а теперь и для меня. А потом мы решили, что нам обязательно нужно пройти в финал, потому что именно там мы хотим станцевать именно этот танец. Параллельно со всеми постановками, мы находили время чтобы поговорить, потренироваться и продумать номер. Мы очень верили, что у нас получится. Друзья, я искренне и от всей души благодарна вам, что мы сможем станцевать этот танец не смотря ни на что, тем более в финале этого шоу. Для нас это самая большая победа. И случилась она благодаря вам! Спасибо! #танцізірками #ахтемтаолена

Публикация от ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko)

 

Финалисты!? В финале две мои подруги. ) Удачи нам! #mogilevskaya #могилевская #love

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)

 

Что происходит… @yuriy_tkach @tanci1plus1 #танціззірками

Публикация от Anna Palamarchuk (@ganna_palamarchuk)

 

До Суперфіналу готові!о 21 на 1+1! #танціззірками

Публикация от Gorbunov Yuriy (@gorbunovyuriy)

 

А за кого ви? ?? #ПоверненняЛегенди #ТанціЗзірками

Публикация от Танці з зірками (@tanci1plus1)