Новини про зірок
Подобається

Руслана Писанка практично «вилетіла» з проекту «Зважені та щасливі»

28/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Руслана Писанка практично «вилетіла» з проекту «Зважені та щасливі»

Руслана Писанка та її чоловік Ігор виявилися на волосині від вильоту з проекту «Зважені та щасливі», передає Корупція.Стар

Популярне: Не пам’ятає, що сталось: З’явилось фото жінки, яка стала випадковою жертвою замаху на Мосійчука

Вчора на телеканалі СТБ відбувся дев'ятий випуск шоу «Зважені та щасливі-7». За результатами битви найслабших ще одна пара поїхала додому. Крім того, на них чекав найекстремальніший конкурс сезону.

Дві пари вже були в чорних футболках і повинні були змагатися на битві лузерів. Ще дві пари стали відомі на вчорашньому зважуванні. В тому числі, під жовту лінію потрапила Руслана Писанка з чоловіком Ігорем.

Випробування полягало в тому, що учасники повинні були стояти на дахах різних будинків і перетягувати канат. Кого перетягували — той падав з даху.

Природно, всі герої були на страховці, все безпечно, але від цього їм було не менш страшно. Кількох учасників відсторонили від участі через стан здоров'я. У шоу ніколи не ризикують, і тільки той, хто за приписом лікарів може брати участь, буде допущений до випробування.

Команда помаранчевих автоматично стала переможцям, тому що їх конкуренти не змогли брати участь. Команда синіх перемогла в конкурсі команду коричневих.

Після голосування між зеленими і коричневими, учасники відправили додому Лідію і Олександра (зелені). Пара продовжує тренуватися вдома і на фіналі в грудні обіцяє здивувати всю Україну.