Новини про зірок
Подобається

А зіркової хвороби не буде? Син Потапа та донька Фреймут вийшли на подіум

27/10/2017     Автор: Яна Романська
А зіркової хвороби не буде? Син Потапа та донька Фреймут вийшли на подіум

Син Потапа Андрій і дочка Ольги Фреймут Злата почали робити перші кроки в модельному бізнесі, передає Корупція. Стар

Популярне: «Я виходжу заміж!»: Міка Ньютон повідомила радісну новину про своє весілля, а ви знаєте хто її наречений?

Горді батьки-зірки вже діляться фото своїх героїв в Інстаграме, а шанувальники пророкують малюкам успіх на подіумі. У минулий понеділок в Києві стартувала всесвітній тиждень дитячої моди.

В рамках Kids fashion week запрошеними моделями стали і діти знаменитостей.

 Син Потапа Андрій і старша дочка Олі Фреймут Злата представили нову колекцію Armani Juior.

Вони набагато крутіше нас і це дуже прикольно! — написав Олексій Потапенко.

Ольга Фреймут також похвалилася в Інстаграме успіхами доньки Злати. Горда мама присвятила своїй старшій дівчинці цілий зворушливий лист-зізнання.

«Пам'ятаю день її перших кроків: Злата спокійно піднялася і пішла. Так впевнено, ніби десь до появи на світло пройшла курси моделей », — згадує Оля. «Біленька, кучерява, усміхнена — і тоді ще єдина … Вчора, коли донечка йшла по подіуму, я вперше відчула страх, що вона вже на шляху до незалежності. Її кроки — не до мене, а скоріше від мене. У мене троє дітей, і я більше собі не належу. Серце стало безмежних розмірів, крім нескінченної любові в ньому тривога і страх за три маленькі долі, в яких я — за старшу … »- відверто знаменитість.

Шанувальники запевнили Ольгу, що у Злати — велике майбутнє в модельному бізнесі. Адже вона дуже схожа на красуню-маму, і з часом обіцяє перетворитися в справжню Володаркусердець. Потапу теж дісталося чимало компліментів — передплатники розхвалюють зірку як відмінного і уважного батька. Нагадаємо, у Олексія Потапенка двоє дітей: 20-річна прийомна донька Наталя (дитина від першого шлюбу екс-дружини Ірини Горової) і син Андрій.

 Ну а Ольга Фреймут — справжня багатодітна мати: крім Злати, зірка виховує однорічного сина Валерія і шестимісячну дівчинку Євдокію (син і молодша дочка з'явилися в шлюбі з теперішнім чоловіком Володимиром Локотко).