Зіркові скандали
Подобається

«Розбив серце»: стало відомо про жахливий вчинок чоловіка Руслани Писанки, за який буде розправа

26/10/2017     Автор: Яна Романська
«Розбив серце»: стало відомо про жахливий вчинок чоловіка Руслани Писанки, за який буде розправа

Чоловік популярної актриси і телеведучої не зміг відповісти на питання про дружину.

Сьогодні телеглядачі побачать продовження шоу «Зважені та щасливі». У новому епізоді, шанувальників чекає маса сюрпризів, передає Корупція.Стар

Популярне: Надя Дорофеєва здивувала шанувальників новим відвертим вбранням

І першим з них стане участь в шоу популярної телеведучої Надії Матвєєвої, яка проведе конкурс для чоловіків-піжонів замість Аніти Луценко.

Але шанувальники Аніти можуть не хвилюватися, адже Надія запросить чоловіків в студію шоу «Все буде добре», де вона є господинею, щоб провести незвичайний конкурс. Чи знають подружжя про своїх дружин все? «Яка група крові у вашої дружини? Улюблена музична група? В якому році ви познайомилися? »- чи зможуть чоловіки відповісти на ці та інші, здавалося б, не настільки складні питання.

«Я дуже неуважний чоловік. Краще б я 10 кілометрів біг, ніж відповідав на такі питання », — щиро зізнався чоловік Руслани Писанки Ігор після чергового питання про свою дружину. «Нам потрібно буде з Ігорем серйозно поговорити. Мені було соромно перед дівчатами», — строго зізналася Руслана Писанка після помилки у відповіді свого чоловіка.

Помилка у відповіді чоловіка буде не просто помилкою, а колом в серці його коханої. Адже в цей час жінки будуть стояти на певних конструкціях, і в спину їм будуть висуватися блоки за неправильні відповіді їх чоловіків. Стежити за реакціями жінок буде ведуча шоу Аніта Луценко.