Новини про зірок
Подобається

MONATIK розповів про своє ставлення до жінок

19/10/2017     Автор: Яна Романська
MONATIK розповів про своє ставлення до жінок

Мультиартист MONATIK ділиться своєю запальною енергією і позитивним ставленням до життя з читачами напередодні великого концерту в Києві, передає Корупція.Стар.

Для мене важливо, щоб жінка була красивою. Тому що при першому знайомстві відбувається контакт очима. А потім важливо, щоб при першому діалозі ця краса не зруйнувалася. Як правило, все може стати або ще гарніше, або розлетітися на шматки. Є таке поняття як жіноча мудрість. Хтось з нею народжується, до кого-то це приходить з часом. Жінка повинна розуміти чоловіка, йому це дуже важливо. Інакше він починає думати, що з ним щось не так і ставить бар'єри, починається неправильна боротьба. А жінка — це внутрішня гармонія чоловіки.

При цьому я не люблю вульгарних жінок. Мені мало імпонують дурні. А найдивніше — дурні, які вдають із себе розумних. Це прямо дуже погано. І сильна відвертість мені не подобається, я вважаю, що жінці йде скромність. У період пошуків чоловікам подобається жіноча відкритість, але кожен шукає скоромну.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка


Колись я був влюбчивим, але одного разу закохався так, як слід чоловікові. За це дякую Всесвіту кожен день. Тому що влюбливим бути добре, але чоловіки шукають іншого. Скільки б вони не називали себе бабіями, все шукають ту одну, поруч з якою можна відчувати себе комфортно, в першу чергу чоловіком.

 

Любов — це не те почуття, коли ти в депресії і переживаєш, де зараз твій чоловік, коли ти побиваєшся і пишеш сумні пісні. Це все влюбчивість. А любов — мудріше почуття, її варто шукати.

З появою улюблених людей у ​​чоловіка все змінюється: підхід до справи, мотивація для роботи, прагнення додому. Іноді ставиш собі питання: «Нічого собі, невже це все моє?» І це окриляє.

Я ніколи не граю на публіку. Дуже складно перебувати в чужому образі, це займає багато сил. У мене був період закритості і меланхолії, але це не дуже корисний досвід. Важливо знайти себе в радості. Це видно по мені: сумні пісні на полицю, а веселі — в альбом. Мені ж самому виходити з ними на сцену.